| aleexxaanndrra a întrebat:

Buna TPU am o dilema.la ce ora trebuie sa ne trezim dimineata?
Si la ce ora trebuie sa ne culcam seara?
Si inainte de culcare ce trebuie sa mancam ca sa nu ne ingrasam?
funda pentru cel mai convigator raspuns posibil.

3 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Indicat ar fi să nu mai mănânci absolut nimic după orele 18:00. În mod normal, ora 11 este potrivită pentru a te pune la somn.
Medicii recomandă 8 ore de somn, deci la ora 7, trezirea!
În cazul în care îți este foame după orele 18:00, mănâncă un fruct (de preferat măr, portocală), iar dacă îți va fi greu să adormi la orele 23:00, fă-ți un ceai de tei îndulcit cu miere, citește câteva rânduri dintr-o carte, și vei adormi instantaneu!
Baftă!

| Danutza27 a răspuns:

Chestia cu mincatul sa nu te ingrasi este cam greu de ghicit ca nu stiu ce si cit maninci seara.Eu de regula seara maninc f putin obligat la sfirsitul mesei maninc 1/4 varza dulce taiata cu cutitul ii arat putin ulei si putin otet se face cam un castron apoi o maninc incet sare nu ii pun ca acumuleaza apa in organism.Ce prop are din cite stiu se digera greu deci tine stomacul ocupat si plin si cum au recomandat si fetele 1-2 mere dar mincate cu coaja, musai romanesti din piata si cele 8 ore de somn, inainte de culcare obligatoriu Tatal Nostru

| Mysteryossa a răspuns:

Pai...seara,dupa ora 6 nu ar trebui sa mai mancam...la somn ar trebui sa ne punem pe la ora 10 iar dimineata sa ne trezim pe la 8. happyfunda?