| adrili10 a întrebat:

Buna TpU am o intrebare.Am inceput sa ma barbieresc, dar nu am stiut cum si m-am barbierit tot de 2 ori si pe obraji ce se poate intampla, adica o ca imi creasaca barba si pe obraz. Dau funda care ma ajuta cat de repede.

6 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Unde dai acolo creste laughing)
daca aveai fire si pe obraz trebuia sa iei o forfecuta sau mai bine iti e un aparat de ras electric

| doctorandus a răspuns:

Cum zicea dr. Oz, barba/parul nu e tufis sau arbust sa creasca mai repede daca o/il tai.

http://www.snopes.com/oldwives/hairgrow.asp

| Vanqu1sh a răspuns:

Pai barba o sa iti creasa in functie de felul tau de a fi, unele personae nu au fir de par pe fata la 20 de ani altii in 3 zile te striga nenea la cum le creste barba ( eu de ex ), barba o sa inceapa sa iti creasca din ce in ce mai repede pe viitor, de preferat sa incerci sa te barbieresti cat mai rar

| adrili10 explică (pentru Vanqu1sh):

Da da problema mea este :am dat cu lama si pe obraj si nu as vrea sa am si acolo barba.

| umbra09 a răspuns:

Daca tai cu lama grabesti procesul de crestere
Ori cum o sa iti creasca incearca sa te barbiresti cat mai rar si barba iti va creste tot mai incet

| RazvanGRS a răspuns:

Daca tai barba cu lama grabesti cresterea, dau daca tai in directia opusa cresterii barbei o sa iti creasca urat rau