| zoozolina a întrebat:

Buna TPU.Am o intrebare cam ciudata.Ce se intampla daca visez noaptea ceva, si a doua zi mi se adevereste visu? Si asta mi se intampla in fiecare noapte.Sau simt ce fel de energie are omul de langa mine.Sau daca merg undeva,si nu ma simt bine, simt ceva infricosator.Nush cum sa va explic.Ce credeti?

6 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Buna happy

Ai visat cumva cine va castiga azi? Italia sau Spania? eventual si scorul?

| zoozolina explică (pentru evenso):

NulaughingMa poti ajuta cu intrebarea mea? Si eu spun ca Italia!

| evenso a răspuns (pentru zoozolina):

Daca este adevarat tot ce zici esti o persoana cu calitati paranormale, iar eu chiar nu stiu daca exista asa ceva sau nu, chit ca am citit unele lucruri despre asta, multi cred in asa ceva ( chiar se folosesc in multe domenii, FBI, Armata etc )
Oricum sa fie tu sa inveti mult, acumuleaza cunostinte si daca e sa fie ceva, vei fi descoperit pentru o cariera interesanta.
Sincer, pe mine ma depaseste tema asta, nu te pot ajuta.

| KaterinkaBoy a răspuns:

1.Am placat sa pun bani la pariuri pe Italia.
2. Poti fi medium.O persoana cu mai multe simturi sau simturi extrasenzoriale....cred ca asa se zice. Oricum daca inveti sa folosesti aceasta sa-i zicem abilitate, vei avea mult de castigat!
3.Nu ma cunosti dar te rog sa visezi ca o sa castig la loto.Mi-ar fi de mare folos cateva milioane de euro.
4.Bafta orice ai face!

| Ochiverzui a răspuns:

Chestia asta e prea ciudata.ma depaseste total,.laughing

| LDDy a răspuns:

Se numeste deja-vu.
Experienta de deja vu este de obicei insotita de un sentiment de familiaritate, convingator dar si sentiment de "straniu", "ciudatenie".
O sa treaca, asa ca linisteste-te. :-)