anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare dar mai inainte vreau sa va rog sa va uitati la un mic filmulet dar sa va uitati de la minutul 1 pana la final daca vreti sa ma ajutati http://www.ptroa.co.il/petition/index.php acum intrebarea este : oamenii care fac asa ceva sunt sanatosi? sunteti de acord cu aceasta neorocire? puteti "semna" petitia care va incerca sa opreasca acesta teroare nu v-ar costa nimic... dau fundita la raspunsul cel mai serios si le multumesc tuturor pentru "semnarea"... multumesc

Răspuns Câştigător
| Astamikcuochiicaprui a răspuns:

Imi dai si mie fundita te rog pentru a putea vota si eu raspunsul tau pentru ca nu ma las sa trec de membru junior

6 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Am semnat, am si confirmat pe email.
Cred ca am raspuns cu asta ce parere am despre fiinte mai rai decat animalele.

Saracele animale cand am vazut am inceput sa plangcrying oameni aceea sunt adevaratele animale pentru. comportamentul care il au,saracele animalute sunt si ele niste fiinte si ar tribui sa fie protejate ca si oameni, cu cat suflet rece ai putea sa le omori? mai ales ca aceste cazutri sunt mereu intalnite, iar daca noi oameni nu am face nimic pentru a le proteja mult suflete ca acelea ar muri zilniccrying

| Bianca1001Bia a răspuns (pentru Astamikcuochiicaprui):

Asa si ma simt foarte rau si im ultimul timp cand ma uit la catelul meu incep sa plang si sa il iau in brate pentru ca nici un animal nu merita asa ceva crying

Asa este si eu ma simt la fel, ai vazut cu cata cruzime jupuia blana dupa acele animalecryingcrying cat de crud poti fi sad

| Bianca1001Bia a răspuns (pentru Astamikcuochiicaprui):

Foarte crud asa le-as face si eu lor sincer crying

Nu ti se pare serios respunsul? apropo tu de ce parere esti, adica din intrebare se intelege ca esti de acord cu mine, acei oameni sunt adevaratele animale