| Catalina2607 a întrebat:

Am o întrebare. Mereu când vreau sa ma apuc sa imi fac curat in cameră, tot timpul îmi distrage ceva atenția. Ba telefonul, ba televizorul si nu stiu ce să fac să rămân concentrată pe ceea ce fac. Aveți vreo soluție?

5 răspunsuri:
| tintareco a răspuns:

Decuplează telefonul, televizorul, iar pe radio sau cd player sau de ce dispui, pune o muzică în surdină şi vei reuşi să cureţi. Spor la treabă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inchizi telefonul si il asezi in alta camera sau i-l dai mamei tale si ii spui sa nu ti-l dea pana nu termini ordinea, iar televizorul e simplu:il scoti din cablu si nu il bagi la loc pana cand nu ti-ai finalizat treaba sau si mai simplu:bagi muzica la televizor si asculti in timp ce faci ordine.

| PersonajFictiv a răspuns:

Da,incepe un lucru si termina-l, apoi te apuci de altele.
E banal, faci curat in camera, nu pilotezi un avion.

| cristi202 a răspuns:

Trebuie doar putina determinare. Ca degeaba scoti tv-ul din priza, inchizi telefonul, daca pe urma te duce gandul la iubitelul tau si stai intinsa pe pat cu ochii tintuiti pe tavan happy. Problema nu e la lucrurile exterioare, ci la tine, la atitudinea ta. Cit de hotarita esti sa faci? A, stiu ca nu e ceva placut de facut, si atunci gasesti altceva care sa iti distraga atentia, insa, cu putina vointa, faci, la gandul ca dupa aceea te vei simti mai bine dat fiind ca este curat in camera.
Si inca ceva: curatenia nu se face. Se pastreaza. Pastreaza curata camera, si nu vei avea niciodata prea mult de facut curatenie. Sau fa cit mai des, ca sa nu ai prea mult de facut.

| T0T a răspuns:

E vina ta că lași acele lucruri să te distragă doar ca să nu muncești.