E clar ca familia e pe numarul 1, femeie ofera sufelt,e centrul relatiei,e baza dar cunostintele tale e posibil sa te ajute in a a creste o familie fara pericole,adica cunostintele tale pot fi valorificate cu siguranta. Vei gasi un baiat nu deznadajdui,si altii te cauta pe tine doar sa va gasiti reciproc,poate tot asa un baiat care a fost silitor si nu a aavut timp de relatii, cauta pe la preieteni de familie daca stiu, pe la biserica, pe la dihovnici tot o sa gasesti, dar am rugamintea sa nu iti eii vreun vagabont ca plangerile anterioare nu le ia nimeni in calcul, cauti pana gasesti sa te completeze si te poate considera valoroasa.Cauta!
Acum 1 luna de zile erai romanca, acum ai uitat ce ai spus atunci
Lumea asta are deja 8 miliarde de oameni din care 4 miliarde sunt barbati si 4 miliarde femei.
Barbati gasesti cacalau, doar sa introci capul si-i vezi peste TOT, dar nu se uita ei la analfabete, sau fetite de clasa a VIII-a, ca vor ceva fete mai mari si mai inteligente.
Nu eram româncă, dar chiar mi se pare inutil să pun ce sunt, am spus doar acum pentru a înțelege problema mai bine.
Am inteles acum, tu esti romă... pai, iesi din satul unde esti acum si gasesti mii de barbati in orasele mari.
Totusi, nu stiu exact daca bulibasa vostru accepta romanii, asadar trebuie cautat alti romi, in alte sate sau orase, ca sa fii sigura ca bulibasa va accepta casatoria ta, tot cu unul de-al vostru.
Zilele astea, multi romi isi fac veacul prin Franta, Italia, Austria Bulgaria... iesi si tu sa te plimbi, poate agati vreunul.
Ești romă și au dreptate cei din satul tău.
Buna.Nu asculta de cei cu mentalitate invechita.Este sfasietor tu ca om sa nu fii capabil sa te pui pe picioarele tale si sa depinzi de cineva.Ca femeie, daca te trezesti cu riscul de a intra intr-o casnicie nefericita, eventual cu un sot abuziv, ce faci? Nu poti face nimic daca nu ai o scoala, nu te poti angaja intr-un loc ok, isi bate joc lumea de tine, nu poti face bani, nu te poti intretine, daca mai ai si copii scenariul e tot mai sumbru, depinzi de sot pana la finalul vietii.Cunosc astfel de femei si viata nu e deloc asa pitoreasca si frumoasa cum vezi din filme sau auzite.Numai ele stiu ce au de tras in casa.
Stai linistita, utilitatea pentru aceasta meserie exista, chiar daca altii sunt ignoranti si nu inteleg de ce nu te-ai facut pur si simplu sotie casnica.In domeniul medical este mereu lipsa de personal, fie asistente sau medici.Deci iti urez mult succes.
Mulțumesc mult
Cu placere.
E greu de inteles mentalitatea unora, mai ale in 2023, cand stim ca barbatul si femeia au drepturi egale.E DUREROS ca sunt persoane care ii sustin, mai ales ca nu au nici treaba cu cei din etinia ta!
ce, celor din satul tau, le strica sale stie de sanatate, sa fie cineva de-a lor!
URMEAZA-TI visul!
Anonime,
,,
Vezi că și la EVREI este la fel 100% ca la ROMI.''' mersi de info, nu stiam.
acum 2 ore | anonim3248 a răspuns (pentru anonim3248):
Fatamunților - la evrei este RUȘINE MARE ca femeia să conducă mașina și bărbatul să stea lângă ea.
Probabil nici nevasta ta nu conduce, si o duci la piata cu masina, nu? sau oriunde are nevoie! Cu asfel de idei preconcepute, lumea voastra nu va evalaua niciodata! desi am auzit lucruri bune despre evrei!
Ti-as fi recunascatoare daca nu te mai bagi in seama cu mine!
Stai linistita, ca-i depasit de evenimente, o fii ramas blocat in anii 1900 toamna. Eu am avut colege de munca, evreice, care veneau cu masina la servici, sofand chiar ele si se pare ca nu se rusineau de ceva atat de normal si firesc.
Dar nu vad nici o relevanta sau asociere a unei evreice, cu fata din acest topic, care-i roma.
Studiul și învățarea unei meserii nu sunt niciodată o greșeală.
Nu-i mai asculta pe cei cu mentalități învechite care nu fac decât să te țină pe loc.
Privește lucrurile în felul următor: Dacă ai studii și o meserie din care te poți întreține, nu mai ești nevoită să stai în satul ăla primitiv. Poți să trăiești liberă în altă parte, poți să-ți găsești un bărbat în afara satului. Lumea este mare. Studiile îți lărgesc orizonturile și-ți sporesc șansele de a avea o viață de secol XXI. nu de secol XVI.
Fatamunților - la evrei este RUȘINE MARE ca femeia să conducă mașina și bărbatul să stea lângă ea.
Am scris - femeia să conducă mașina și bărbatul să stea lângă ea.
Nu am scris ca femeile să nu conducă mașini.
Ok,nu mă gândeam că se ajunge la ceartă, dar anonim2348 da, ne asemănăm cu evrei dar nu 100%
si depinde si de clan ...si de rasă, nu toții suntem la fel ca clan. Unele femei de aici, da, conduc dar alea care au ambiție, și cele care au mulții copii, si da înaintea chiar era rușine să conducă o femeie cand eram eu mai mică dar s-au mai modernizat si ei acum.
Nici nu s-a ajuns la cearta!
anonim a zis in mai multe randuri ca nu vrea sa fie bagat in seama de userii ignorati de el.Dar el ne urmareste, ne mentioneaza in comentatii, iar daca raspundem se considera jignit. Editeaza ce l-ar putea compromite, de exemplu ieri zicea ca eu si Violeta nu stim limba romana...
Nu-l mai baga in seama ca-i un misogin sadea, care jigneste si apoi se caca pe el de frica si sterge ori modifica comentariul. Asta nici barbat adevarat nu-i capabil sa fie.
Macar de ar avea bun simt sa-si vada barnza dintre ochi si sa se abtina sa mai comenteze la adresa noastra.
Nu e asa. Nu ai facut scoala degeaba, crede-ma. Si baiat o sa gasesti. Sunt sigur. O sa vezi ca o sa gasesti si tu pe cineva curand.
Da ( exact, si în plus la noi bărbatul trebuie sa fie cel care trebuie să aibă o carieră, nu femeia...
Salut, foarte bine ai făcut că ai urmat o școală și te-ai axat să îți faci o carieră. Lasă-i pe ce-i cu mentalitatea învechită, pentru că important este să ai o carieră apoi să îți faci o familie. Nu rămâi nemăritată stai liniștită? că vreme este destulă pentru așa ceva, și dacă e să te măriți mai târziu nu e problemă, important este să trăiești viața așa cum dorești.
Laurretta întreabă:
alexiss_9225 întreabă: