| JosACTA a întrebat:

Buna TPU

am o intrebare si sper ca voi fi ajutata

eu am voce numai ca nu suna prea bine cand o ridic sus, adica nu suna chiar asa rau dar nici chiar bine nu suna, de ce?

la canto nu ma pot duce din anumite motive. ce este de facut ca sa imi iasa bine?

help

funda.
P.S: eu am incercat sa cant sus pe unele melodii dar vad ca de ceva zile a inceput sa ma doara gatul. :-s cei care sunt la canto imi puteti da niste sfaturi?

2 răspunsuri:
| LoveYouPdi a răspuns:

Buna! Eu sunt la canto! Cred ca te pot ajuta. Vocea ta poate nu este pentru luat note inalte.Ai voce mai puternica,dar nu te ingrijora ca multi artisti,vedete,staruri nu trebuie sa aiba doar voce inalta ci si voce mai joasa! Un mic sfat! Sa nu mai incerci sa canti asa inalt, mai ales ca nu esti la canto si nu ai un profesor sa te ajute, profesoara mea spune sa nu incercam acasa sa facem multe vocalise, pentru ca o sa ne solictiam prea mult corsile vocale! Si un mic pont profesoara mea spune sa luam in fieare si o lingurita de miere! Ajuta gatul,, unge corsile vocale``! Sper ca te-am ajutat! Multa Bafta cu cantatul!*Bye*

| Claudiu_Bardan_1993 a răspuns:

Poate ti se shimba vocea si nu trebuie sa canti mai mult decat poti duce canta o melodie in care sa te simti lejer nu sa te chinui ca o sa-ti strici corzile vocale si cantand melodii prea grele pentru vocea ta vocea se suprasolicita si de aceea ragusesti si te doare gatul