Eu unu mam îndrăgostit de o fata fără sa o vad,nici sa o aud, pur simplu era amuzanta, nebunatica și am prin drag de ea, nu e pentru prima oara, iubirea e un mister, pe care nu îl înțeleg
Da, poti. Daca ai vazut-o undeva, vreodata, si a ramas in subconstientul tau.
Visele sunt produse de creier in urma experientelor deja traite. Daca ai visat un loc sau o persoana pe care nu o cunosti si zici ca nu ai vazut-o niciodata in viata ta, cel mai probabil ai vazut-o, dar ai uitat cum arata. Creierul nostru nu produce persoane care nu exista, ci doar ia din amintirile din subconstient. Persoana de care zici, e posibil sa fie cineva din copilaria ta, cineva de care nu iti amintesti.
Daca o sa cauti pe net, o sa vezi ca exista studii care au fost facute pe tema asta.
Deci ca sa iti raspund la intrebare, da, poti intalni o persoana pe care ai visat-o, pentru ca acea persoana e reala. Desigur, luand in calcul ca acea persoana mai este in viata, sau daca nu s-a schimbat de cand ti-a ramas tie amintirea in subconstient.
Daca erai bebelus cand ai vazut persoana aia si acea persoana avea 80 de ani, iar acum tu ai 50 de ani si ai visat acea persoana, acea persoana cel mai probabil e deja moarta pentru ca tu ai visat-o cum arata acum 50 de ani cand inca era vie.
Asta a fost doar un exemplu.
Daca ti-e destinat desigur.In viata nimic nu este intimplator, pot zice asta dupa ce am trait destule.
De fapt, e foarte posibil
La mintea ta, cred și eu
Am spus mai sus de ce e foarte posibil.
erau prea multe cuvinte pentru tine?
Prietene, ai nevoie de un hobby
De ce nu a ar putea? Când ieși afară fii atent, că nu știi niciodată când o vezi! Vorbesc serios.
Emilia19 întreabă: