Bună!
Să știi că Reka nu e o prietenă adevărată pentru tine, prin faptele ei vrea să îți facă doar rău și să ăți rănească sentimentele. Ar trebui să nu mai fii prietenă cu ea, dar mai întâi ar trebui să o determini să îți spună de ce se comportă așa cu tine. Mai bine fără prieteni care te "ajută". Știu că soluția mea e foarte radicală, dar probabil e cea mai bună alegere. Sper că te-a ajutat răspunsul meu!
Cred si eu ca esti suparata. Chiar nu a procedat bine. Poti vorbi cu ea, sa ii spui ce ai simtit si faptul ca nu ti-a placut, daca tine la tine ar trebui sa inteleaga, si cred ca o va face.
Mult succes!
Pai vorbeste cu el, zi ca si tu ti la el (daca nu i-ai zis inca), dar nu face chestia asta pe mess sau pe facebook.Mai bine intalnitiva undeva doar voi 2, in parc de exemplu, si spune-i tot ce simti pentru el.Va fi mai bine decat p mess, asa poate vedea pe ce ton ii spui toate astea si poate vedea pe fata ta ca esti cat se poate de sincera.Si cat despre Reka eu te-as sfatui sa nu mai ai atata incredere in ea.Eu vad ca ea una zice si alta face, nu prea e o persoana pe care te poti baza...