Valeu 33 de euro ar insemna 150 si ceva de lei e destul de mult nu ai ce face plateste tu s-au va plati mama ta dar ai spus ca te va bate.Eu zic sa platesti cat de repede poti si apropo sa nu mai ai incredere in site-uri de genu. Sper sa fie bine.
Ca sa nu afle poți lua factura înainte sa o vadă mama ta și sa ii spui ca te duci sa o platesti tu, apoi pui de la tine diferența pentru aia 33 euro, dacă ai și poți face rost de bani. Dar mai bine sa știe mama ta, ai făcut o greșeală, ii spui ca nu ai știut ca aplicația aia e storcatoare de bani și o sa înțeleagă, doar nu o sa te bată pentru asta.
Da dar va aparea pe factura si mama tot va afla. Ideea e sa nu afle
Pai si ce crezi ca iti modifica operatorul de telefonie factura doar sa nu afle ai tai? Asta nu se va intampla niciodata
Eu am făcut 68 de euro odată și nu am reușit sa ma scot fără sa afle ai mei și mi-au făcut mare scandal. Costul nu e de la bongo pentru ca și eu i-am trimis întrebări și nu am avut cost peste cel de care am fost anunțată deja ca îl am, asa ca ai făcut tu ceva, nu e bongo de vina. Comporta-te cât mai ok pana vine factura
Nu are cum sa nu fie de la Bongo pentru ca eu am net nelimitat si de vorbit la telefon sau prin mesaje nu prea vorbesc
Hahahaha ce scumpa esti. Nu te va omori! Ii povestesti cine e Bongo...ii spui ca i-ai dat 3 mesaje si trebuia sa-ti ia mai putin cost, nu 33 de euro, si ca nu e vina ta.