Explica-i asta ei, spune-i ca ai nevoie de cineva sa comunici, ca vrei sa comunici cu ea dar comportametul ei fata de tine te impiedica.
Dar orice discutie am avea trebui sa se termine cu o cearta de la o chestie banala... am incercat de mai multe ori sa fiu corecta cu ea dar facea un caz din asta si terminam cu o cearta zdravana si nu ne mai vorbeam toata ziua..problema este ca suntem aceiasi zidie si nu ne intelegem deloc(suntem rac)
Ceau. Nu te poate ajuta nimeni de aici daca este este adevarat ce scrii. Nu poti sa te bazezi pe pareri ale unor persoane de 12 ani -14, sau a celor care poate te vor critica la,, prima vedere,,
Daca este real ce ai scris, aveti amandoua mare nevoie de psiholog.
Ca nu o sa te impace nimeni de pe aici cu mama ta, si nu este numai problema ta. este si a ei.
Uite, ce cred ca este bine sa faci : te duci la psihologul scolii, sau la medicul de familie. Cum crezi tu, dar va trebui sa spui ca ai fost violata. nu poti ascunde asta, pentru ca daca tii acest secret iti va strica toata viata.
Psihologul scolii sau medicul de familie iti vor da trimitere/ recomandare pentru un psiholog adevarat.
Iar tu, sa nu te simti vinovata, ca nu ai de ce.
Ai grija de tine, te rog.
Aceas problema am si eu exact aceas problema dar numai ca eu sunt leu si mama e taur sti si eu cu mama mai ne certam si dupa earta ne batem cum ar veni si pana mea eu nu prea stiu cu arata tata deci poti sa vb cu mine te voi ajuta eu