| Bzzzzz7446 a întrebat:

Buna TPU! Am o mare problemă. Sunt in clasa a 10 și nu am reusit să ma imprietenesc cu colegii mei de clasă...Am incercat sa mai vorbesc cu câteva fete dar ele fiind obișnuite cu varianta mea din clasa a 9 adică retrasă si timidă, evident ca nu ma prea agreează..problema este ca majoritatea colegilor ma ocolesc deoarece ma uit urat la ei (am realizat eu singura ca asta fac,însă fac acest lucru fara sa vreau pur si simplu cad pe gânduri, nu pot sta conectată la realitate prea mult timp..., sincer mi se intampla de multe ori sa observ si ca profesorii se uita ciudat la mine, după ce ies din gândurile mele evident). Vreau sfaturi de la voi si sa stiu daca cumva nu sunt singura care este intr-o situație de genul.

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Totul trebuie să plece din interiorul tău. Vreau să spun că să-i priveşti pe colegi cu simpatie, nu ca pe nişte duşmani (pentru că nu sunt aşa). Zâmbeşte! Oridecâte ori vrei să abordezi pe cineva, apropie-te de el/ea cu un zâmbet; şi vei vedea că progresele nu vor întârzia să apară.

0 răspunsuri: