| loveforyou5 a întrebat:

Buna TPU am o mica problema de mult timp imi place de un baiat, eu cu acest baiat am mai stat si dintr-o greseala ne-am despartit eu inca mai tin la eu si il iubesc da nu stiu cum sa ii spun dar imi este teama daca el nu mai tine la mine cum sa fac sa iii spun ce sa fac?
(dau funda)

Răspuns Câştigător
| frum a răspuns:

Eu zic sa intri cumva in vorba cu el.
Sa fii sincera, spune-i ca iti amintesti cu drag de ce a fost inainte intre voi.
Nu fii insistenta, nu il sufoca, dar arata-te in acelasi timp melancolica dupa ce a fost,fa-i complimente, spune-i ca inca ti-a ramas in inima, si daca el simte la fel cu siguranta iti va raspunde.
Baietii, chiar daca nu par, le plac dulcegariile si mai ales fetele care au curajul sa isi exprime sentimentele sincer, insa nu foarte direct, asa cu subinteles.
Ca sa te incurajez. uite cate accidente se intampla in ziua de azi. Cel putin in jurul meu "se duc" prieteni dragi pe care nu credeam sa nu ii mai vad niciodata. Nu stim niciodata ce urmeaza sa se intample cu noi, si nu e corect sa ramanem cu niste sentimente neimpartasite... Poate te iubeste si el, si suferiti amandoi in tacere. Spune-i cat mai repede, iubiti-va, nu lasa sa treaca fericirea pe langa tine.
Multa bafta draga mea!

6 răspunsuri:
| LexHasAMasterPlan a răspuns:

Daca iti e un prieten foarte bun iesiti undeva singuri si incerci sa-i spui. Va fi perfect iti spun eu!

| loveforyou5 explică (pentru LexHasAMasterPlan):

Suntem dar imi ieste teama daca nu ii mai place de mine

| Woodenpints91 a răspuns:

Foloseşte virgula cu încredere. Este gratis.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca ati fost apropiati candva, inseamna ca iti va fi mai usor sa incepi o conversatie.Si cu cat va fi mai directa, cu atat mai bine.Depinde si de motivul despartirii. Daca a fost vina ta, cere-ti scuze si spune-i ca doresti un nou inceput.Cand iubesti, mandria si orgoliul nu-si au rostul.nici nu interveni in cazul in care stii ca e angajat in alta relatie.Bafta! Si nu uita ca reluarea unei relatii nu e ceva rau.

| Xtadelo a răspuns:

Buna!
II spui ca inca il iubesti happy, banuiesc ca daca ati avut o relatie poti sa vorbesti cu el fara teama big grin
Daca ii spui nu vei pati nimichee hee
Macar vei stii ca ai incercat, asa ca spune-i ce simti.
Mult succes! kiss

| loveforyou5 explică (pentru Xtadelo):

Mersi pentru raspuns