| kottur007 a întrebat:

am o mica problema.
In urma cu un ceva timp am incetat sa vorbesc cu cea mai buna buna prietena a mea de atunci. Pur si simplu i-am ignorat o luna cred toate mesajele si apelurile telefonice, fara un motiv care sa i-l spun in fata (privind in urma mi-am dat seama ca am facut o mare tampenie si da, am fost nesimtita la faza asta). Dupa o luna s-a saturat si ea sa incerce sa vorbeasca cu o mofturoasa ca mine si am incetat orice contact. Nefiind la aceiasi scoala, nu m-a afectat pe moment lipsa de comunicare cu ea. Dar azi dimineata am primit o veste nu prea buna nici pentru ea, nici pentru mine. Se va transfera de la scoala ei la scoala mea, in CLASA mea din semestrul 2 al acestui an scolar. Eu acum ce sa fac? Nu vreau sa ne holbam una la alta in pauze si in ore, fara sa ne zicem nimic, si sa ne purtam pica permanent. Stiu ca nu vom niciodata cele mai bune prietene la loc, insa vreau sa fim maacar la suprafata niste colege normale sa zic. Help

3 răspunsuri:
| Axys a răspuns:

Buna parerea mea este ca e bine sa se muta cu tine la scoala ta spune-i ca iti pare rau pentru tot ce iai facut incerca sa vorbesti fata in fata si mai lasi de la tine happy

| Blackrose101 a răspuns:

Daca ii spui ca iti pare rau, poate te va ierta.Si nu inteleg de ce nu ati mai vrea sa fiti prietene daca nu ati avut un motiv serios care sa va desparta.

| Username9080 a răspuns:

Eu zic sa incerci prim multe metode sa iti ceri scuze si sa ii spui motivele pentru care ai facut asta (macar inventezi ceava).La un moment dat ea o sa iti accepte scuzele si o sa zica ce a deranjat-o. La mine merge asta, oarecum, adica nu am avut atat de multe incidente de genul asta! Incearca asta pentru ca poate o sa mearga! Cine stie?!
Eu zic ca la un moment dat o sa se repare si asta si, ba da, o sa fiti din nou cele mai bune prietene!