| jeorgel a întrebat:

Buna tpu.Am o problema : Am luat niste note mici si maine afla tata de ele 100% un 5 si un 6 la fizica si un alt 5 la mate...cum sa reactionez cand ma cearta? Sa ma prefac ca nu stiu? Sa spun ca nu e adevarat? Sa fiu cuminte si sa rabd? Sa ascult cum ma cearta si sa nu zic nimic? Va rog help me.

5 răspunsuri:
| adriann31 a răspuns:

Iti recomand sa ii spui cat mai repede, insa nu direc, ci pe ocolite. Va trebui apoi sa spui ca iti pare rau, regreti si promiti ca iti vei mari notele. Cat despre cearta iti recomand sa asculti si sa dai intr-una din cap. [parerea mea]

| sabin89 a răspuns:

Linia cea mai dreapta e linia adevarului. Nu-i spune ca nu e adevarat. Recunoaste mai bine deschis ca ai probleme cu intelegerea matematicii (si a fizicii), ca este o materie destul de grea, profesorul nu prea permite sa il intrerupi in timp ce preda ca sa ii spui ceva ce nu intelegi...si chestii de astea. Dar ca tu bunavointa ai si depui eforturi sa faci progrese. Eventual ca te gandesti sa stai de vorba cu un coleg care e mai bun la mate, sa il rogi sa iti mai explice si el. Vezi tu. Important este sa vada ca tu muncesti, nu esti lenes (daca intr-adevar asa e) si ca iti place matematica si ai vrea sa o intelegi mai bine.

| AlbaAura a răspuns:

Asuma-ți critica și spune-i adevaratul motiv.Sunt sigura ca o sa aprecieze asta.Te vad marcat de situația in care te gasești așa ca pune-te pe invațat și nu vei mai avea de dat explicații și nici n-ai sa-ți mai superi tatal. Spor la carte și bafta maine!

| LolaLollita a răspuns:

Spune-i tu de note, inainte de a afla din alta parte. E mai rau sa afle asa.

| wforweirdo a răspuns:

Cum să spui măi că nu e adevărat?!laughing Îi zici adevărul înainte de şedinţă. Dacă te ceartă, nu comenta.