| tl34 a întrebat:

Am o problema ca sa zic majora.Eu am 11 ani aproape 12 si nu pot sa dorm singura,Daca dorm cu sora mea mai mica,fiindca eu dau cu picioarele n somn,si ma zvarcolesc, o sa o lovesc si e destul de firava, chiar daca are 9 ani.Decat cu maa pot sa dorm iar singura, nu pot.Problema este ca maine seara trebuie sa ma duc sa dorm la o prietena, caci parintii mei sunt plecati la un botez.Aceea prietena a mea, daca o enrvez, devine agresiva, pentru ca sunt sigura ca o sa ma apuce plansul cand dorm pe la ea.Ce pot face?

1 răspuns:
| pietrean a răspuns:

Parintii stiu ca nu te simti bine la acea "prietena"(intre adevarati prieteni nu exista enervare,agresivitate)? La varsta ta,poti dormi singura acasa,mai ales ca este vorba de o noapte. Tinand cont ca o ai si pe sora ta,este cu atat mai bine! Nu sunt de acord parintii sa stati singure o noapte,acasa?
Ca sa-ti treaca "frica",poti lua un animalut de plus cu tine in pat(sigur aveti acasa unul), poti lasa o lumina mica(exista un bec, cu lumina de veghe). Curaj, doar nu mai esti bebe! O data si o data, tot v-a trebui sa dormi singura.