| Lupul1998 a întrebat:

Buna TPU, am o problema, cred ca problema e de la mine, am un partener, e strain, e de origine asiatica, China, ne-am cunoscut cam de 4 luni, problema este ca am avut inainte femei infidele, cu speranta ca aceasta va fi de Doamne ajuta, cand am inceput relatia mi-a zis de trecutul ei si de partenerii ei. Este foarte sincera si mi-a placut, dar mi-a zis ca a facut sex cu 7 tipi cat a fost singura, dupa care mi-a zis ca la 19 a facut sex cu un alb de 30 de ani dupa care acum imi spune ca m-a pacalit ca n-a facut sex cu ea, mi-a dat conturile ei de socializare, desi nu voiam sincer, dar am vazut poze cu ea goala trimise la un tip si tipul ala i-a zis ca arata prietenilor lui, dupa care ea nu a mai vorbit cu tipul ala, data de mesaje era cam din 2018. Acum vad ca are multi europeni albi prin lista de prieteni care ea insista cu ei, ea zice ca sunt prietenii ei, in fine i-am explicat ca nu sunt prieteni si sunt doar virtuali, ea continua sa zica ca sunt prietenii ei. Stiu sunt gelos putin, incerc sa ma calmez, acesti tipi pun poze, ea se uita la ei si spune ca sunt draguti dupa care ma trezesc ca vorbeste cu ei mult, eu am spus ca este absolut normal. Faza este ca am mai blocat din ei, ea ii deblocheaza sau adauga ea altii, cauta mai multi europeni, nu stiu ce sa zic are o obsesie. Eu incerc sa o fac sa intelega ca totul are o limita si ca ma deranjeaza, ea nu ma asculta, ea zice ca vine aici, ea personal nu mi-a cerut bani, nimic dar daca vine oare ma lasa pentru altul? Ce sa fac? Va rog fiti seriosi, stiu este amuzant dar pentru mine ma duce intr-o faza confuza si teama.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și tu ce ești?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce spui tu, pare ca ar cauta posibile optiuni mai bune. Acum stii cum e, adevarul este la mijloc. Adevarul este vazut si perceput diferit in mentalitatea fiecaruia si atunci nu imi pot da seama din vorbele tale daca asta este situatia reala a voastra. Acum gandeste.te, daca gagica ta ar fi extrem de geloasa si ar gasi nod in papura oricarei chestii si s.ar fi plans pe TPU, ce parere ai fi avut? Noi ce pareri am fi avut care am fi citit situatia ei? Tu stii cel mai bine ce e de facut. Comunicarea sincera, coerenta, logica, dezvoltata, face to face le poate rezolva pe toate. Daca simti ca nu te regasesti in relatie, ca in felul asta de a fi al ei nu poti gasi liniste sufleteasca nicio secunda, nu are rost sa te consumi. Prezinta.i situatia ta, cum vezi lucrurile cu ochii tai iar daca ramane pe aceleasi pozitii n.ai decat sa induri in speranta ca te minti singur sau se va schimba ori "ii dai papucii".
Mult noroc!

| Cronicarul a răspuns:

Nu-i de nasul tău. Are-n vene: curvia + altele. Cauta alta, sunt destulehappy

| Lupul1998 explică (pentru Cronicarul):

Stiu doar ca e foarte sincera Faza ca e anul vorbeste cu ei, dar adauga albi si toti sunt tipi din prin europa sau America, e ciudata tipa