La intrebarea "daca el te place", numai el ar putea sa-ti raspunda!
Dar daca te evita, inseamna ca are dragan la alta fata, sau ii este rusine de tine.
Problema ii ca nu imi raspunde la aceasta intrebarea de aceea tot insist sa vina ca as putea sa clarific in aceea noapte, dar si azi tot zicea ca nu stie ce o sa faca de 1 mai si sincer nu cred ca ar veni cu noi *cu prietenii de la cabana la gratar*
Cand un baiat este chemat de o fata si el sta pe ganduri, si-ti spune "ca nu stie ce o sa faca", este foarte clar ca, baiatul nu este interesat de tine, sau de o relatie cu tine.
Un baiat indragostit, nu ar astepta sa fie invitat, ar fi el primul care te-ar invita, care ar propune ceva... dar nu-i cazul aici.
Sfatul meu este sa-i dai pace, pentru ca, ori are deja pe alta, ori este in cautare de o alta, dar in nici un caz nu-i interesat de persoana ta.
Prietena mea l-a chemat pentru ca voia sa fim „„gasca de la cabana„„ si zicea ca nu stie
Cand un baiat spune "ca nu stie daca vine, ori nu" inseamna ca nu este atras de nimeni care ar veni acolo, dar ii este jena sa refuze din prima si atunci spune "ca nu stie".
Vine.I-a dat prietenei mele mesaj ca vine
Cam la asta ma gandesc si eu ca i-a picat cu tronc alta fata si a luat decizia mai bine sa te ignore decat sa te faca sa suferi mai mult.
Cand noi ne-am sarutat el era intr-o relatie, si dupa ce am vorbit cu el unele chestii despre treaba asta m-a anuntat ca s-a despartit de ea.Mentionez faptul ca era intr-o relatie de 2 ani.Eu ma gândesc ca nu are nevoie de o relatie si vrea si el putin sa se distreze dar uneori e asa aproape de mine si cred ca ma place, apoi ziua urmatoare e putin mai rece
Sincer nu cred ca ii place de o anumita fata.
Eu zic ca nu vrea o relatie pentru ca abia a iesit dintr-una.
Când noi ne-am sarutat era intr-o relatie de 2 ani si a inselat-o si am vorbit cu el sa faca ceva cu treaba asta pentru ca nu e ok pentru ea si s-a despartit.
Uneori simt ca se apropie de mine apoi ziua urmatoare parca e mai distant.