| yoyoalecs a întrebat:

Am o problema, de fapt doua la un smartphone.Numele cred ca e mai putin important, Acer s500.De la un timp mi se descarca bateria de 2 ori mai repede...si din cate am observat e din cauza "asteptare celula"(radio celular).ce inseamna si de ce imi ia mai mult ca inainte.A doua problema e legata de ram.Tot de la un timp sunt plini.Inainte avem 300 si cv mega din 680..acum am doar 100.Am incercat mai multe variante de task killer dar nimic.Si tot din cauza asta banuiesc.cand ma conectez la wirelles telefonul are lag...defapt se blocheaza..raspunde dupa 30-45 secunde.Ar putea fi de la o aplicatie, mai multe? Daca revin la setarile din fabrica rezolv ceva? Multumesc anticipat! Desigur funda, dar va rog fiti expliciti!

5 răspunsuri:
| diverse a răspuns:

Ti se descarca mai repede din cauza ca ai aplicatii pe el sau vorbesti pe telefon sau stai pe net nu uita de funda

| yoyoalecs explică (pentru diverse):

Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau....de ce raspunzi daca nu te pricepi

| diverse a răspuns (pentru yoyoalecs):

Frate ti-as recomanda sa revii la setarile din fabrica si chiar am habar de ce vorbesc

| yoyoalecs explică (pentru diverse):

Daca am spus ca de la un timp...este clar ca nu fac mai multe decat faceam inainte pe el...

| diverse a răspuns (pentru yoyoalecs):

Ai rezolvat ceva cu telu si daca da cum ai procedat?