| manuelaaa a întrebat:

Am o problema destul de mare, as putea zice.La scoala pirerd foarte mult din cauza neatentei. Exista o modalitate de a-mi antrena atentia, sau ceva de genullaughing?

Multumesc mult. Funditawinking

11 răspunsuri:
| alexandra2859 a răspuns:

Eu cred ca daca te concentrezi un pic o sa reusestihappysi eu tot asa eram in clasa dar dupa ce am decis sa fiu mai atenta am reusit. daca nu poti sa nu vorbesti cu colegi in clasa incearca sa vorbesti dar mai putin.

| gabytofan a răspuns:

laughing Din pacate nu exista dar ai putea sa te uiti numai la gura profesorului/oarei si sa acsulti ce spune si daca nu reusesti bune burta pe carte si invata ce pierzi acasa.

| manuelaaa explică:

Eu ma referam la atentie la teste, scuzati-mi exprimarea.adica stiu ca 2+2 este 4 si din neatentie scriu 5

| Angelique1 a răspuns:

Incearca sa iti imaginezi tot ce spune profesoara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie să te concentrezi mai mult asupra şcolii, pentru că mai târziu o să regreţi că nu ai fost atentă şi n-o sa ştii dacă dai vreun test sau altceva. Nu te mai gândi la lucrurile dinafara şcolii şi concentrează-te asupra lecţiei respective predate.

| grgdlk a răspuns:

Nu prea exista asa ceva, asta esti tu si nimeni nu te poate schimbalaughing) or sa ti zica acum multi sa iei nu stiu ce pastile etc etc etc, eu nu cred in ele, asa esti construita si asa vei ramane, oricum nu i ceva rau, e ceva bun nu ti bati capu cu toate lucrurile, deci o sa traiesti mult

| alexandra2859 a răspuns (pentru grgdlk):

Bai pai tu sigur esti vre un tigan care ia numai droguri.vezi tu cumva ca scrie cineva sa ia pastile? daca tu nu iti bati capul cu scoala si nu esti niciodata atent nu inseamna ca si alti sunt ca tine.

| grgdlk a răspuns (pentru alexandra2859):

Primul tau raport il ai de la mine, al doilea o sa l ai tot de la mine, probabil nici nu ai citit regulamentul...

| grgdlk a răspuns (pentru alexandra2859):

Si oricum, sa mi spuna o persoana care nu poate fii atenta la niste chestii simple ca orele de la scoala, e ceva amuzant pentru mine

| alexandra2859 a răspuns (pentru grgdlk):

Din cate stiu eu in regulament scrie sa nu injuri etc etc.eu nu team injuratlaughingsi de parca tu esti atent la ore ca sa razi de alti.

| DanuTzCarbon a răspuns:

Mda mai am si eu probleme de astea... Eu ca sa fiu atent ascult ce spune profesorul / profesoara apoi repet in gand si incerc sa imi blochez auzul adica mesaje transmise de elevi (nu ascult ce zic) si imi vad de treaba.

Poti incerca... tratamentul asta a mai dat roade la cativa prieteni. Tu ai fi prima persoana care nu i-a mers happy

Bafta!