Draga mea, mai intai invata sa scrii mi-a trebuit mult sa descifrez aceste heroglife (si nu o zic cu rautate). Dupa, Bloody Marry este doar o legenda.Revino cu picioarele pe pamant!
Gandeste-te ca nu exista fantome si alte chestii din astea. Sunt doar niste simple scartaieli ori e pisica ta. Daca nu poti renunta la ideea ca exista fantome, stai in camera si macar fa ceva vesel : deseneaza etc. ca sa uiti. Eu te-as sfatui sa nu te mai gandesti la asta. Chiar daca ar exista fantoma lui blody mary, aceasta e in america. ca acolo a trait ( parca) si a murit. in nici un caz nu a murit in Romania, deci fantoma ei nu "bantuie" in Romania. Si ce motive ar avea sa te bantuie pe tine? . Bantuie prin casa ei, altundeva nu Fii curajoasa si infrunta'ti temerile :X:X
Lol...si eu tot asa am fost cand am vazut filmu mi-a trebuit vreo luna sa ma obisnuiesc sa stau singura in casa fara sa ma mai "sperii" de diverse zgomote
Dar in fine...Nu te mai gandi la filmu ala, uita-te la cat mai multe filme de comedie ca sa razi si ocupa-ti timpul cu ceva, sa nu-ti mai sara gandul la mary