| •βϋβϋ•&•ϯᶏᵷ• a întrebat:

Buna TPU am o problema grava...acum keateva zile am vazut un filmulets cu blodymary care m-a infiorath jy acum sunt speriatha de moarthe sa staw acasa singura cu toate ca staw in fiecare zi.(Ma simt atat de penibil cand spun asta). In fine ma sperii de cate ori o aud pe pisika meah cand deschide ujyle(daca e ea) simt pe cineva venind spre mine jy cand skartsaye mobila :-sma simt oribil si simt un fior rece in piept care trece prin mine...va rog spunetsy-mi ce sa fac va rog din suflethappy

3 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Draga mea, mai intai invata sa scrii happy mi-a trebuit mult sa descifrez aceste heroglife (si nu o zic cu rautate). Dupa, Bloody Marry este doar o legenda.Revino cu picioarele pe pamant!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te ca nu exista fantome si alte chestii din astea. Sunt doar niste simple scartaieli ori e pisica ta. Daca nu poti renunta la ideea ca exista fantome, stai in camera si macar fa ceva vesel : deseneaza etc. ca sa uiti. Eu te-as sfatui sa nu te mai gandesti la asta. Chiar daca ar exista fantoma lui blody mary, aceasta e in america. ca acolo a trait ( parca) si a murit. in nici un caz nu a murit in Romania, deci fantoma ei nu "bantuie" in Romania. Si ce motive ar avea sa te bantuie pe tine? laughing. Bantuie prin casa ei, altundeva nu laughing Fii curajoasa si infrunta'ti temerile :X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol...si eu tot asa am fost cand am vazut filmulaughing mi-a trebuit vreo luna sa ma obisnuiesc sa stau singura in casa fara sa ma mai "sperii" de diverse zgomotehee hee
Dar in fine...Nu te mai gandi la filmu ala, uita-te la cat mai multe filme de comedie ca sa razi si ocupa-ti timpul cu ceva, sa nu-ti mai sara gandul la marywinking