| Visky a întrebat:

Buna TPU.Am o problema imensa.Am descoperit ca viata fara prieteni e ca o epava.Eu nu am prieteni deloc. Aveam 2-3 vechi...dar care s-au izolat de mine; cand ne intalnim e ok dar daca le zic sa iesim nu ies....Pe urma a mai venit altul care s-a dus si el.Ce pot face sa-mi fac prieteni? Toti colegii de la mine din clasa isi bat joc de mine.Sunt clasa a8a,stiu ca voi ajunge la liceu si acolo sigur o sa-mi fac prieteni, dar o vara de singuratate ma va distruge.CE SA FAC? Unde ma pot duce sa-mi fac prieteni? Va multumesc.

2 răspunsuri:
| ligiligi a răspuns:

Buna.Ca sa ai prieteni trebuie sa te comporti ca atare.Niste sfaturi:ca sa ai niste prieteni trebuie sa le castigi increderea... daca te intrebi cum sa faci asta ei bine:incerci sa vorbesti cu ei ceva amuzant, sa ii faci sa rada.Ca sa te accepte trebuie sa arati bine adica sa nu te imbraci cu haine naspha, ceva alegant, ceva col sa ii impresionezi si sa porti un parfum adecvat.Nici freza nu poti sa o lasi la oparte:faci un dus, te perii si te dai cu gel dar ai grija sa nu pui prea mult(sa iti fie tocit parul ca arata naspha). Trebuie sa le acorzi multa atentie:aduci carti si ii inviti la un joc(daca nu accepta le spui ca nu vor sa joace pentru ca stie ca o sa ii bati)dar la acel joc de carti chiar trebuie sa castigi.Si ai grija ce prieteni iti alegi...de stai cu un tocilar sigur ca nu va fi prieten cu tine.Incearca sa te comporti cat mai dragut cu ei si poate ii inviti la un suc mai ales cand e vara cald.Eu sper ca sfaturile mele te-am ajutat si iti urez mult succes si sper sa iti faci multi, multi prieteni(de imi urmezi sfaturile mele corect vei reusi, Ligia nu greseste nici odata cu sfaturile)Succes!

| Toader_Raisa_1998 a răspuns:

Cand eram clasa a 5a nu prea aveam prieteni decat 6 fete dar vroiam mai multe dar in clasa a6 a sau imultit in 13 pentru ca comunicam si incet incet vorbesc si baieti din clasa mea cu mine ca ceilanti imi sunt prieteni eu comunicand m-am imprietenit si cu cei din clasa mea