| EduardPaul94 a întrebat:

Buna tpu..am o problema legata de fete..deci imi place foarte mult de o fata.i-am propus o relatie cred ca de vreo 3 ori.dar ea ma tot refuza pe motivul ca eu am fost interesat mai de mult de o prietea de-a ei foarte buna, ea stiind tot ce am vorbit eu cu prietena ei.Am intrebat-o daca asta e singurul motiv pentru care ma refuza si a zis ca da.Mi-a zis ca sunt simpatic dar ca nu am reusit sa o convingsad..si ca nu o sa avem nici o relatie si ca nu simte nimic pentru mine..si asta doar pe motivul ca am umblat dupa prietena ei cea mai buna.i-am explicat ca nu-mi pasa de prietena ei si am fost cat se poate de sincer cu ea..chiar imi place de easaddar nu stiu ce sa fac ..chiar vreau sa fiu cu ea.sa mai insist ce sa fac? va rog raspundeti cu seriozitate.dau fundita la cel care merita.

1 răspuns:
| Brenda95 a răspuns:

Pai, parerea mea e ca trebuie sa mai insistiwinking si sa ii explici de fiecare data k tie chiar iti place de ea...winking deoarece tu cu prietena ei nu ai nici`o legatura, daca insisti o sa cedeze ...si asta daca o sa fii cuminte sa nu te dai la alte fete. Funda