De cele mai multe ori nu poti dormi din cauza stresului, te gandesti ca ai probleme si nu stii cum sa le rezolvi si astfel creierul tau lucreaza ca sa gaseasca raspunsuri la problemele tale.incearca sa te linistesti si poti cumpara magneziu,este foarte bun impotriva stresului sau poti cumpara de la Fares capsule goji,afine si catina, sunt foarte bune pentru oboseala, adaptare la stres, creste rezistenta la efort, sper ca te-am ajutat:*
Buna
incearca sa nu mai bei coca cola/incearca sa iti faci un program rezonabil/consuma ceai de tei indulcit cu miere, eu asa procedez..il beau dimineata si seara dorm linistita..dormi ziua?
O zi frumoasa sa ai
Si eu m-am confruntat cu asta. Am incercat multe remedii: ceai cald sau lapte cald cu miere, inainte de culcare poti sa-ti faci un automasaj usor, nu face lucruri ce presupun agitatie inainte de culcare, nu adormi cu televizorul deschis, nu sta culcat in timpul zilei in camera in care vei dormi noaptea, bea ceai de valeriana si portocal, gandeste-te la lucruri placute inainte de a adormi.Sanatate!
Poti sa bei ceai de tei inainte sa te culci, actioneaza ca un somnifer mai slab.
De asemenea poti lua somnifere pana se remediaza problema.
Robert2003Sparanghelus întreabă: