| IonelutzaCristinutza a întrebat:

Buna TPU am o problema sper sa ma ajutati : eu cand eram micuta visam ca ma punea un diavol pe o masa si imi facea cu un ac urias injecti uriase (atunci era perioada cand eram bolnava si imi facea injecti) de la 4 pana la 6 ani tot visul asta l-am avut nu chiar in fiecare seara dar il visam des.Si si cand nu faceam injecti ca nu am facut injecti tip de 2 ani timp e 6 luni si tot am visat panala 6. Si acum am inceput sa tot vad balaurul in casa cand e intuneric si mi-e frica sa merg la bae ca il ad in ds si aud tipete. Intrebarea este ce ma fa TPU? ce fac s auit de acele vise care le-am avut atunci te rog TPU ajutati-ma va rog vreau raspunsuri de ajutor fara prostei si nu eras asa ca va rog frumos! 1.raspunsurile sa fie inteligente, de ajutor si neprostesti 2. nu ca bateti joc de intrebarea mea.

3 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Daca chiar vezi acel "balaur" prin casa si pare ceva real si daca auzi si voci ar putea fi ceva mai grav, chiar iti recomand sa vorbesti despre asta cu parintii tai si sa te duci la un psiholog/psihiatru.Nu-ti fa griji, nu e nimic ciudat in asta.

| M25M a răspuns:

Visele sunt rodul inconstientului iar cand dormi partea ta constienta a creierului este in stand-by iar inconstientul domina psihicul uman. Trebuie sa stii ca acolo se afla dorinte, temeri, instincte, motive, reprimate, iar acel vis cel mai probabil reprezenta o frica de acele injectii.
Pentru partea in care "vezi balaurul in casa trebuie sa intelegi ca imaginatia este mult mai animata intr-un mediu care declanseaza frica si mai ales cand iti este frica de ceva care te-a marcat. Esti constienta ca nu exista balauri insa cand iti este frica de ceva iar mediul favorizeaza aceasta frica(aici intunericul) incepi sa auzi si sa vezi lucrurile de care iti este teama.
Foloseste autosugestia pentru a trece peste aceasta faza.

| IonelutzaCristinutza explică:

Scz ce greselile de scriere vroiam sa ziz ca am facut injectui timp de 6 luni