anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relație de 2 luni cu o fata din alta localitate. Ne vedem cam de 2 ori pe luna.
Am 19 ani și ea 16.
Părinții ei sunt de acord cu relația noastră fiindcă ma cunosc și știu ca sunt un băiat bun cu capul pe umeri. Problema e ca sunt amenințat cu bătaia de unii din satul ei care sunt mai fortosi din punct de vedere fizic. Unul de 24 ani și unu 18 dacă îmi aduc aminte.
Ce as putea sa fac sa nu mi o iau grav?
Scuzați categoria. Precizez ca ma amenință fără motiv, sunt invidioși, nu le am greșit cu nimic.

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Pai ridica cumva problema cand mergi la fata acasa despre asta. Avand in vedere ca sunteti tineri, tu esti intr-un sat strain poate inteleg ei aluzia si o sa te ajute.Pana una alta nu intra in polemici cu ei sa nu ai probleme.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Fa rost de un kalasnikov si daca mai vin la tine trage 2 focuri de avertizare apoi o iau la fuga, pe bune nu vei rezolva nimic cu tiganii aia. Sau pleaca cu tipa in localitatea unde locuiesti tu tine-o la casa ta va cautati servici si convietuiti iar daca nu mai merge pe viitor relatia o expediezi la casa ei asa e cel mai bine, se poate schimba de liceu daca e (in caz ca nu e cu munca pana la 18)

| SilentRain a răspuns:

Ar fii cazul sa iti pui intrebari prietene, daca e fata buna sau nu
De ce te ar ameninta cineva in legatura cu ia?
Te duci frumos la politie si le faci reclamatie, sa vezi ce frumos se potolesc