| FoundYouLover a întrebat:

TPU! Am o ruda pe care de fiecare data cand o invitam la mine sa doarma imi spunea tot felul de scuze si dormea in alta parte. Dar acum se tot invita pe capul meu, doua seri la rand. Exact ultimele seri pe care eu si iubitul meu le mai avem libere, ultimele seri de concediu. Daca nu facem sex acum, nu o sa mai avem ocazia prea curand. Rudei nu pot sa-i spun sa nu vina ca fac sex, dar nu stiu ce scuza sa gasesc. I-am zis ca s-ar putea sa ies in oras, dar a zis ca nu-i nimic, sa-i dau cheia. La iubitul meu acasa nu putem s-o facem, ca locuieste cu parintii. Deci, voi daca ati fi in locul meu ce minciuna ati spune ca sa scapati de ruda de pe capul vostru?

Răspuns Câştigător
| Lucianu a răspuns:

Depinde ce ruda e...Dar eu unul i-as spune ca sunt ocupata in cele 2 seri si sa vina la mine cu alta ocazie. Si chiar ii poti spune ca atunci cand ai invitat-o tu la tine nu a venit, acum nu poti tu. Sau daca e cineva pe care te poti baza ii poti spune adevarul.

2 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Ce o fi asa de greu sa-i zici ca vine iubitul la tine, ca nu mai are cand?
partea proasta ar fi ca vrea totusi sa vina sa va filmeze, sau mai rau, sa vi se alature.
da-o dreacu, sa se duca la hotel.

| ElenaSA a răspuns:

Poate ca ruda asta vrea sa vina intentionat. Ii spui ca nu ai cum sa o primesti ca ai ceva de facut si ca poate sa vina in alta zi.