Ai 2 variante.
Ori te impui si le demonstrezi celorlalti ca esti o persoana mult mai buna decat vor fi ei vreodata, ori ii lasi cu treburile lor si nu mai pui la inima ce spun toti prostii.Romania, din pacate, a devenit o tara in care nici copiii nu-si mai zambesc cu-adevarat asa ca n-ai de ce sa te ascunzi. Nu esti tu de vina, ci ei.
Daca nu vrei sa lupti pentru imaginea ta in fata celorlalti, alege-ti un/o prieten /prietena care sa iti fie foarte apropiat/apropiata care te intelege.
Gandeste-te ca mereu va exista minim o persoana care iti vrea raul si nu poti face mare lucru ca sa o schimbi.
Deci cand am citit ce ai scris tu parca ma regasesc pe mine si mie mi se intampla toate chestiile astea. nu stiu ce sfat ti-as putea sa iti dau dar cam suntem in aceeasi situatie. daca vrei sa vb cu mine sau nu stiu imi poti lasa id-ul tau de mess in privat Mi-ar placea sa vorbesc cu o persoana care trece prin acelasi lucru ca mine...
Te pot ajuta doar daca vorbim mai mult, asa aici printr-un raspuns nu am cum sa te ajut. Id meu daca vrei Cryss.cryss32.
LisaJulie întreabă: