| Katherine20 a întrebat:

Am primit un cățel ( e șoricar) acum 3 săptămâni. Câțelul are aproape 2 luni.Problema e că stau la bloc...și nu știu cum să-l învăț să nu mai facă treburile prin casă. Afară îl scot de 4-5 ori pe zi, chiar și de 6 ori uneori, dar tot face prin casă, pe covoare straight face I-am luat și niste scutecele speciale pentru căței dar nu reușesc nicicum să-l învăt să facă acolo.Îl cert de fiecare dată când face pe covoarele din casă și îl felicit când face afară sau pe scutecelu lui special și îi dau recompensă dar degeaba...tot ajunge să facă pe covor.El are cușca lui specială și am inceput să-l închid mai des acolo ca să nu tot facă pe covoarele din casă, dar lui nu-i prea place acolo că tot începe să plângă dacă băgăm acolo.

Nu știu ce să mai fac... pls

Răspuns Câştigător
| MrLucas a răspuns:

Aceasta e cea mai dificila perioada,deocamdata nu ai ce face, continua sa il scoti des afara si sa il feliciti/rasplatesti cand isi face nevoile, iar cand se scapa in casa cearta-l, insa doar daca il prinzi exact in momentul cand urineaza, altfel il certi degeaba ca nu va intelege de ce o faci.Am avut si eu caine si am trecut prin ce treci tu acum, e nevoie de multa rabdare.Bafta!

0 răspunsuri: