Daca nu ai participat la niciun concurs nu ai cum sa castigi nimic. Aceste mailuri sunt capcane pentru naivi fie pentru a-ti infesta calculatorul cu virusi in momentul in care dai click pe un link furnizat fie pentru a-ti afla datele personale pentru deturnare de fonduri(sa-ti ia banii din cont). Eu una te sfatuiesc sa ii dai spam si sa nu dai click pe niciun link furnizat.
Salut alexandru171 si eu mai primisem mailuri ciudate insa am mai tot auzit pe la unul pe la altul ca e spam, uite eu m-am trezit anul trecut ca aveam un cont pe un site de gay si lesby, posibil sa fi deschis vreun mail ceva ca nah aveam cont tot dupa adresa mea de mail si parola nu o stiam dar am dat eu sa o resetez macar sa-mi sterg poza ca de inchis contul habar nu aveam cu sa fac, sa-i *** in gura pe hackerii astia care nu au ce face mancaiar puscaria
Nu trebuie sa dai click pe ele! Acesta este un mesaj spam carre incearca sa-ti fure datele! Eu n-am patit-o dar, cand vezi un mesaj de l un necunoscut, Sterge-l Imediat! Nu suna, deoarece sunt multe cazuri in care-ti incarca factura la telefon! Asta e tot ce poti sa faci, poate sa-ti schimbi parola.