| FoundYouLover a întrebat:

TPU! Am realizat in sfarsit de ce nu am noroc in dragoste, este pentru ca sunt mereu fata buna in timp ce barbatii cauta numai fete rele, adevarate scorpii din nastere.Ce ar trebui sa fac pentru a deveni o adevarata scorpie cu ei? NU MAI VREAU RASPUNSURI DE GENUL NU TE POTI SCHIMBA, DE CE VREI SA TE SCHIMBI, ETC.

11 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
Dupa modul tau de gandire, nu cred ca ai mai mult de 14-15 ani.
Crezi ca daca te schimbi o sa ai mai mult noroc?
Cred ca o sa fi iubita numai in asternut, asta dcaca vei reusi sa te schimbi.
Te-ai intrebat macar odata ce fel de barbati cauta numai femei rele? Banuiesc ca nu.
Daca nu ai gasit inca barbatul potrivit, nu cred ca e cazul sa generalizezi si sa-i bagi pe toti in aceiasi oala.
Ori ce ultilizator are dreptu sa-si exprime opinia, nu poti avea pretentii la raspunsuri.
Oricum nu vei ajunge prea departe cu gandirea asta, mai bine ai mai medita putin.
O zi buna!

| FoundYouLover explică (pentru ROB3RT89):

De fapt am 27 de ani, Robert si nu am avut nici macar un sarut din dragoste pana la 26 de ani, iar apoi am avut o aventura cu tipul ala.Imi placea foarte mult de el, dar lui ii plac fetele rele.Chiar nu mai tine atitudinea asta a mea cu imi place la tine tot, sunt disponibila non-stop pentru tine, sun mereu, oricat de urat te-ai purtat cu mine daca ma vrei te iert pe loc, nu-ti dai seama, sunt buna si pic de fraiera!

| ROB3RT89 a răspuns (pentru FoundYouLover):

Asta e o vorba a romanului "cand esti bun esti luat de prost" asta daca esti bun chiar si cu cine nu merita.
Trebuie sa fi mai echilibrata, cand cineva intrece masura sau profita de tine, arata-i ca poti sa fi si altfel.
Nu e bine nici buna nici exagerat de rea, echilibrat.
Sau buna cu cine merita.
Am destule colege care au gandit ca tine si s-au ales numai cu barbati dornici de aventuri in timp ce viata au trecut pe langa ele si au ajuns la o varsta la care si-au dat seama ca nu au realizat nimic pe plan sentimental.
Cred ca ar fi cazul sa intelegi ca sunt mai multe categori de barbati, adolescenti nu se iau in considerare ca oricum in cea mai mare parte se gandesc la intimitati.
Sunt si barbati trecuti de 25 de ani care cauta numai aventuri.
Insa mai sunt si barbati care cauta o fata cuminte pentru o relatie serioasa, eventual casatorie.
Si ei poate au aceiasi conceptie ca si a ta.
Acum gandeste-te cum ar fi barbatul ideal pentru tine si gandeste-te ce vrei de fapt.
Nu mai fi asa pesimista, nu o sa rezolvi nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

happy poti incerca, dar nu-ti va iesi! Daca nu ai chestia asta nativ, nu poti schimba nimic! Nimic nu este intamplator! Gandeste-te la asta! Fiecare are un destin! Trebuie sa treaca prin niste lucruri, pentru a evolua spiritual. Unii nu inteleg nimic, sau inteleg gresit, sau nu dau atentie... Si atunci nu exista evolutie spirituala. Fiecare "isi alege drumul cu fiecare decizie pe care o ia". Majotitatea aleg gresit! Dovada sta si in intrebarea ta de astazi! Ma opresc aici... Mai reflecteaza asupra vietii, gandeste-te de ce esti aici, de ce ai venit si ce ai de facut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeile care cred ca au tot timpul ghinion in dragoste sunt acele femei care ies cu acelasi tip de barbati si apoi asteapta rezultate diferite.

Ofera o sansa oamenilor pe care pana acum i-ai trecut cu vederea si vei avea o epifanie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti mai praf ca alea care le faci scorpii, pacat de varsta ta.
de ce vrei sa fii rea? cand tu cauti de aia care cauta panarame, parca e vina lor, un idiot face ce stie, dar se pare ca tu de aia cauti si te superi ca se poarta ca atare. ai o mentalitate foarte buna.

| Bpr_Vlas_1997 a răspuns:

Pwahaha... m-ai amuzat un pic big grin Merci! Asculta, de unde ai luat asemenea lucruri? De cand baietii iubesc scorpii din nastere? Fii tu insati si mai ales daca esti buna, neaparat o sa se gaseasca cineva ce-ti va aprecia bunatatea happy Bafta!

| FoundYouLover explică (pentru Bpr_Vlas_1997):

Razi tu, razi, BPR_VLAS_1997 dar de fapt nu ai dreptate.De 8 ani mi se pune pata doar pe baieti innebuniti dupa scorpii, chiar s-a intamplat ca eu si unele din ele sa placem acelasi baiat, eu am fost buna cu el, ele rele.Cine crezi ca a ajuns sa fie cu el in final? ELE!

| Ella192 a răspuns (pentru FoundYouLover):

Nu inteleg nici eu de ce scorpiile cistiga. pina la urma cred ca nu trebuie sa fii si tu asa ca toate celelate. Fii tu, intr-un final cred ca CINEVA iti va aprecia bunatatea. Sa stii ca esti unica si ca nu trebuie sa fii ca celelalte. Bunatatea e ca un lux, nu toti o merita, dar nici tu nu o da oricui.

| tediiii a răspuns:

Draga mea, nu trebuie sa te schimbi, daca nu ai noroc in dragoste asta nu e motiv sa devi o "scorpie" fii tu nu stii cine se poate indragosti de tine in secret pentru ca esti tu, pana la urma toti ne gasim sufletul perfeche, si el te place asa cum esti. Nu te schimba.

| drd03 a răspuns:

Mai bine era daca realizai cat esti de superficiala si infantila.