| Vlad9371 a întrebat:

Am si eu cateva intrebari pentru voi. spuneti-mi si mie o zona din iasi unde e cel mai ieftin de cumparat pamant si cat costa metrul patrat. spuneti-mi cea mai ieftina zona doar din iasi si de pe langa iasi. Multumesc.

2 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Nimeni nu-ti poate spune suma exacta cu care s-ar vinde un teren sau altul; mai intai pentru ca totul se negociaza,si apoi fiindca toate zonele din jurul Iasului au cam aceleasi preturi.Dar daca iesi din oras,in orice directie,vezi peste tot anunturi cu terenuri de vanzare si alaturi un numar de telefon la care vanzatorul poate fi abordat; poate ca,sunand tu insuti la vreun numar de pe Bucium,Mironeasa,Aroneanu sau Cug sa spunem,poti afla si compara preturile.E doar o sugestie; ceea ce stiu sigur, ca toata lumea de altfel, e ca terenurile de pe Copou sunt cele mai scumpe.Numai bine.

| Vlad9371 explică:

Ok. Multumesc. Acu sa iti spun si de ce vreau eu pamant: am 17 ani si cand fac 18 ani ma intorc in Romania ca acu is in Italia si cand ma intorc vreau sa cumpar cam 3000 metri patrati de pamant ca sa fac cel mai complet parc auto din iasi adica cu piste de drift, liniute, etc... Intr-un cuvant ''o afacere'' mai profitabila.