anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu nevoie de un sfat si nu stiu cum sa procedez! Parintii mei sunt divortati de 10 ani, si tot de 10 ani tatal meu s-a recasatorit cu o femeie mai mare ca mine cu 14 ani, eu am 19 ani... Aveam 9ani pe vremea accea iar sora mea 6 ani, eu niciodata nu m-am inteles cu ea, am vazut-o ca pe o femeie care ia luat locul mamei mea..in schimb sora mea sa inteles foarte bine cu ea! Eu de cand e in casa asta ma cert mereu cu ea,am bacul anul asta, si tot timpul se gaseste sa faca scandal doar cand invat.Ea vrea sa fac eu toate trebuirie si sa stea numai in pat, nici la animale nu mai vrea sa dea.De cand e aici ea vorbeste tare si mam obisnuit dupa ea, si taty ii ia ei apararea, ca ea o baga pe aia ca baga divort si din astea.pur si simplu am viata un calvar cu ea.Ce pot sa fac?

10 răspunsuri:
| Kylexy a răspuns:

Draga mea din cate am citit eu din povestea ta practic in casa aia esti singura, tu si sora ta aveti conceptii diferite despre viata, practic nu ai ce face e totusi familia ta, gandeste-te ca mult nu mai si pleci din casa aia si o sa fie mai bine.iar cu tatal tau totusi are o varsta nu? Mult noroc si ai grija de tine.

| PinkTerror a răspuns:

Invata.

fa-o pentru tine, o sa vina facultatea si poate scapi cativa ani de eawinking

Dar pe termen lung... fie o accepti fie pastrezi starea de conflict.

uneori in viata avem persoane care ne innebunesc dar de care nu ne putem rupe.

asta e... gandeste-te ca putea fi mai rau. (gen sa nu ai pe nimeni, sa stai pe strazi, etc)

Have Fun

| preacopilapentruvarstaei a răspuns (pentru PinkTerror):

La toata lumea se vita ca eu sunt de vina, dar ea tot timpul vine si ma cicaleste, mi-o baga pe aia ca are serviciu, si ca nu ii pasa de bacul meu..ca ma vede ea dupa bac ce o s fac, ca sa fac eu toate treburile, de parca ar vreo greutate sa faci curat

| PinkTerror a răspuns (pentru preacopilapentruvarstaei):

Nu te mai uita si tu in gura ei.

Spune da si faci ca tine. SI tocmai... Arata ce vrei sa faci dupa bac. Si in ceea ce priveste ca nu o intereseaza. asa e!

TU iti traiesti viata acum. viata ta.

daca o lasi sa te afecteze o sa te afecteze toata viata. De fiecare data cand te cicaleste citeste o carte, de fiecare data cand te ia peste picior citeste o carte, de fiecare data cand te face sa te simti ca nu meriti ceva sau etc. citeste o care (da nu Sandra brown) ceva important care poate sa te ajute.

A si nu incepe sa te victimizezi. crede-ma nu ajungi nicaieri. ai mei sunt despartiti de... hmmm... 17 ani! timp in care taica-miu a schimbat 4 mame si au intervenit multe probleme.

In fine ideea este ca se poate si mai rau. curaj! poti sa o faci big hug dar ai incredere in tine.

| simpleGirlandrutza a răspuns:

INVATA.

Daca ea spune ca baga divort de ce nu poti sa ii spui si tu tatalui tau o minciuna? Ca poate te crede si pe tine.

De ce nu te duci la mama ta, ea o sa tine cu tine.

| preacopilapentruvarstaei a răspuns (pentru simpleGirlandrutza):

Mama mea are problemele ei si nu s-ar putea descurca cu mine..nu o mai suport pe femeia asta tot timpul se leaga de mine, si imi svoate ochii ca face de mancare ca spala..etc

| Anutzaingeras a răspuns:

Dragul meu, ai o viata super grea.Imi pare rau pentru tine! Sfatul meu este sa pleci de acasa.Sa te duci in alta tara unde sa-ti faci tu banul tau si sa-ti intemeiezi o familie adecvata.Lasa bacul,du-te,pleaca, sa stii ca poti sa iti gasesti de lucru si fara bac.Dar mai intai, vorbeste cu mama ta si sora, spune-le unde vrei sa pleci, iar daca mama ta e de acord, pleaca si nu te mai intoarce in casa in care ai fost torturat de acea femeie rea si malitioasa.Imprumuta bani de la mama ta si urca in primul avion car-ti iese in cale.Eu asta as face...Chiar imi pare rau de tine...Nu vreau sa suferi in continuare si cred ca ti-ai face un bine (si tie si mamei tale vitrege, chiar si celei bune)pentru ca cea vitrega sigur vrea sa scape de tine, iar cea buna, ar vrea sa te stie in siguranta, fericit!

| Kylexy a răspuns (pentru Anutzaingeras):

Anutzo cati ani ai 14? sa pleci in alta tara printre straini e greu enorm de greu tu asa ai face? aaaa? ce crezi ca in strainatate fug caini cu covrigi in coada?

| Anutzaingeras a răspuns (pentru Kylexy):

Daca tu ai comentat la raspunsul meu doar ca sa ma jignesti, mai bine taci! Ca site-ul asta nu are nevoie de oameni ca tine!

| Kylexy a răspuns (pentru Anutzaingeras):

Uita-te cand m-am inreginstrat eu pe acest site si apoi comenteaza crezi ce vrei opinia ta despre raspunsul meu chiar nu ma intereseaza a fost ca un sfat.