anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o chestie care nu-mi prea place. Deci sa incep.
Ma numesc Bianca si maicamea so desp. de taicamiu de cand aveam eu un an si ceva.Acuma in present ii cu unu mai tanar de cat ea cu vreo 5 ani, si stau impreuna de 3 ani.Chestia ii ce mie nu-mi place de tip si mereu i-am spus la maicamea sa-l lase naibi ca nu-i pentru ea, da ea nu mo crezutcrying, acum o luna o inselat-o cu una. Am uitat sa va spun ca "tipu" ii in romania iar noi in budapesta.Si maicamea o zis ca se desp. de el, dar nu a facut-o.sad
Acuma a venit in budapesta pentru o saptamana si mami nu ma mai baga in seama, ma minteste intruna, face totul ca sa para ca-i din vina mea, dar eu mereu am avut dreptate...
Va rog din tot sufletu' meu ce-as putea face ca sa-si dea seama dar sa nu o supar!
Fundawinking

P. S- Cand a venit aici "tipu" si in zilele in care a fosta aici am vrut sa ma omor! pe bune nu mai suport!
Aaaa si o dovada ca ma minte

Răspuns Câştigător
| Kiddzutsa a răspuns:

Pufocila, nu vreau sa ma iei in nume de rau, dar spune-i mamei tale in asa fel in cat sa isi revina.
Realitatea este dura, zii, ori el ori eu, pentru` un tip care nu te iubeste iti pierzi fiica, dovedesti ca nu ma iubesti.
Un barbat care a picat stramb si si-a sclintit piciorul, o va face si a doua oara.
Daca nu, impacate cu idea ca e viata mamei tale, si ca, ea ti-a dat viata, acum na, e greu pentru o mama sa fie singura cu o fiica.

3 răspunsuri:
| pufocila a răspuns:

Va rog sa nu va radeti de mine sau ceva de genu

| Neimportant a răspuns:

Pai. Biia. vorbeste cu mama ta si spune-i ce te nemultumeste, spune-i ca te ignora mereu si pentru ea tipu ala care a inselat-o e mai important decat tine. Explica-i ca esti fiica ei si nu ar trebui sa se comporte asa cu tine. happy Daca nu te asculta trebuie sa suporti fiindca e alegerea eibig grin

| mona a răspuns:

La urma urmei o sa si dea seama ca a gresit si o sa renunte la el, poate s a obisnuit atata timp cu el si i cam greu sa se desparta