| Lluvia a întrebat:

Am si eu o curiozitate. De ce voi toti credeti ca muzica adevarata inseamna rock? Adica de ce numai rock? thinking La orice intrebare despre muzica adevarata rock, rock, rock. De ce nu amintim si alte genuri? Formatii/cantareti cum ar fi Modern talking, Backstreet boys, Rick Astley dar si romani cum ar fi A. S. I. A, Proconsul, Andre, Emeric Imre. De ce la voi muzica adevarata se rezuma la rock? Vreau cateva argumente.
P. S Sa nu se inteleaga gresit. Si eu ascult rock, dar nu numai acest gen e muzica adevarata.
funda

Răspuns Câştigător
| Micheline a răspuns:

Pentru ca genul asta de muzica nu o sa moara niciodata.Cine mai asculta in ziua de azi Modern Talking(chiar daca a fost o trupa de succes la vremea ei si cu melodii frumoase)? Dintre trupele romanesti amintesc doar Voltaj.Singura trupa care intr-adevar a ramas la fel, neschimbata.Restul s-au destramat si fiecare dintre membrii a ales cariera solo si muzica romaneasca din anul 2000 s-a cam uitat.happyIn prezent multi canta cam acelasi gen de muzica.

1 răspuns:
| Skylar a răspuns:

Pentru ca genul muzical are mai multe conexiuni precum blues,funk,jazz etc.
Si ce zici de Cargo, Iris...ei stiu sa faca muzica adevarata, nu muzica compusa in graba fara pic de sentiment doar pentru bani.
PS Rick Astley wtf...you wanna rick roll me?