| Romancutza a întrebat:

am si eu o "curiozitate", eu nu cred in copilul care a prezis sfarsitul lumii, sau chestii de genul acesta, dar ce este mai straniu este ca chiar eu in noaptera asta l-am visat.Este ceva normal?

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Se numeste cosmar si din fericire e doar un simplu vis.Ca lumea se va sfarsi e o certitudine.Cand si cum nu stie nimeni

| baru a răspuns:

Salut. Da.Cred ca este ceva normal. Te-a impresionat acest subiect, iar subconstientul lucreaza. Nu-ti fa probleme. Iar de sfarsitul lumi, cred ca este exact ca si cu incalzirea planetei. tot timpul vor aparea diferite subiecte, pentru a ne distrage atenta, la cea ce se intampla cu adevarat. Pe de alta parte, Nostradamus, a ghicit, si a scris pana in 2012.De aici sa oprit.Biblia la fel. De acea, eu ce pot spune; Traieste fiecare clipa de parca ar fi ultima. Traieste acum si aici. Sa fi fericita sau fericit si nu mai gandi negativ Pa

| pengu a răspuns:

Da este foarte normal, te-ai gândit la ceea ce a spus copilul respectiv, te-a impresionat (într-un fel sau altul), ai reprimat această informație (ai negat-o practic), care a ajuns în inconștientul tău și de aici s-a manifestat sub formă de vis. happy

| AddictedToMDMA a răspuns:

De fapt... mayasii n-au spus c-o sa fie sfarsitul lumii. In Decemebrie 2012 s-a terminat BRUSC calendarul si de aici a fost dedus... se stie ca mayasii au fost mult mai evoluati decat noi cu astronomia, matematica samd.

| Yakuza21 a răspuns:

Nu stiu daca e ceva normal, dar stiu ca nu un copil a prezis sfarsitul lumii. civuilizatiile mayase au prezis sfarsitul lumii si Nostradamus care a spus ca in 2012 o cometa uriasa va lovi pamantul. mayasii utilizau in urma cu 3. 000 de ani trei calendare pentru a face previziuni, anii din calendarul mayas au un mare numar de multiplii, care se finalizeaza cu evenimente neasteptate, de obicei dezastre, sau treceri spre o lume mai elevata - pe sistemul epocilor folosite de istoria actuala - epoca primitiva, epoca sclavagista, Evul Mediu, calendarul mayas anunta anul 2012 drept sfarsitul lumiiwinking