| ofatacuinimarece a întrebat:

Buna TPU am si eu o inrebare :voi credeti in vraji? Va rog daca credeti dati-mi si mi-a una dar sa fie de dragoste, vreau sa ma impac cu fostul prieten. Multumesc, daca stiti cereti id meu daca vreti sa ma ajutati. Va rooooooooooooooogggggggg mult sunt tare confuza.

Răspuns Câştigător
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Vraji sunt multe dar daca nu ai har pentru asa ceva sunt in zadar! pentru ca o vraja sa iti reuseasca trebuie sa fii facuta pentru asa ceva.si in caz de printr-o minune ti-ar reusi cea care ar avea de pierdut ai fi doar tu pentru ca acea persoana ar fi cu tine doar pentru ca acea vraja l-ar tine de tine.si nu cred ca s-ar merita!
http://vrajitoare-farmece.ro/....../index.php
aici ai un link citeste-l si cat mai mult succes in tot ceea ce faci. funda?

6 răspunsuri:
| ofatacuinimarece explică:

Da stiu am incercat cateva dar nu au mers.

| ciprian_7143 a răspuns:

Scuza-ma ca intervin insa vrajitoriile s-au fumat de mult! Parerea mea este ca nu prea traiesti cu picioarele pe pamant! Scuza-ma de expresia de mai sus insa cum poti sa te impaci cu prietenul daca, nu stii cine este el! Dupa cum bine a spus si "IngerulSiDraculTau", tu esti singura care te poate ajuta! Il iubesti mult? Daca da bazeaza-te pe instinctul tau si pe inima ta.Restul sunt de prisos! Succes si sfatul meu:Nu te mai gandi ca vrajile ajuta la ceva!

Cand iubesti un bait sunt in stare sa fac orice.Asa ca sunt cu picioarele pe pamant.

| nebunik4663 a răspuns:

Mai eu una nu cred in vraji.Auzi care e motivul pentru care v-ati despartit? Acum are pe altcineva?

Nu stiu daca are pe alt cineva.da sigur are mai multte.e putin golan.da chestia e ca eu am pus suflet sil iubesc.

| Alexxutzaa a răspuns:

Vraji de dragoste

Mici vraji de dragoste

1. Uleiul de menta pus pe hainele sau lenjeria persoanei iubite are rolul de a asigura o noapte fierbinte

2. Uleiul de morcov picurat pe degetul mare de la picior il va face pe partener sa va descalte. Incercati si veti vedea!

3. Cantati numele persoanei iubite, fiti creativ - va veti acorda pe frecventa astrala, atragand extazul

4. Udati aparatul de ras (desigur nu cel electric) al iubitului dvs cu apa de trandafiri. Aceasta il va proteja de avansurile admiratoarelor si ii va mentine mereu proaspete dragostea si fidelitatea fata de dvs. Pentru un efect mai puternic, preparati-va chiar dvs apa de trandafiri din petale proaspete. Striviti petalele si puneti-le in apa calduta - pentru rezultate excelente folositi apa de izvor sau de ploaie.

Ritualul oglinzii fermecate - vraji de dragoste

Se poate spune despre oglinzi ca au devenit un accesoriu clasic in magie. Magia moderna nu dezminte acest fapt deoarece ele sunt folosite, avand acelasi efect intens. Inainte de toate ungeti oglinda cu ulei.

Folositi ulei din germeni de porumb, de gatit sau cosmetic. Retineti ca uleiul e simbolic. Puneti o picatura de ulei pe deget si atingeti cele patru colturi ale oglinzii, spunand in gand:

"Binecuvantez aceasta oglinda cu dragoste si bucurie" - vraji de dragoste

Dupa ce ati facut acest lucru, priviti-va in oglinda - acordati atentie doar trasaturilor dvs frumoase, ignorand ceea ce va displace. Apoi faceti astfel incat camera sa devina intunecata - trageti stiorurile, daca este seara (noapte), lasati doar o lumina foarte slaba (de exemplu, o lampa de veghe). Asezati-va in fata oglinzii iar si examinati-va din nou, insistand asupra a ce va place mai mult la dvs.

Dupa ce v-ati concentrat astfel timp de 30 secunde, aprindeti un bat de chibrit si observati cum lumina danseaza pe trasaturile dvs. Oglinda este acum magica.

De fiecare data cand va priviti in aceasta oglinda veti avea un secret care va va incarca aura astfel incat farmecul dvs sa iasa in evidenta tot timpul.

Ritual pentru a va reintalni cu o persoana - vraji de dragoste
Pentru reusita ritualului aveti nevoie de:

- un ac
- o lumanare rosie
- putin ulei de candela
- sase lumanari albe
- chibrit

Ritualul se savarseste numai intr-o noapte cu luna plina. In ziua in care faceti ritualul tineti post, si mergeti la biserica.
Dupa miezul noptii, tinand fereastra de la camera deschisa, astfel incat lumina Lunii sa se reverse in incapere, rostiti de 6 ori "Tatal Nostru".

Apoi, cu ajutorul acului, scrajeliti pe lumanarea rosie numele persoanei cu care doriti sa va revedeti. Ungeti apoi lumarea cu ulei dintr-o candela care a ars la icoana Maicii Domnului si asezati-o apoi in picioare pe masa. In jurul ei puneti un cerc din cele 6 lumanari albe pe care le aprindeti in sensul acelor de easornic. Lasati-le sa arda, apoi, stand in genunchi, rostiti urmatoarea rugaciune:

Luna, regina noptii, Da-mi puterea ta.
Si ajuta-ma sa-l revad pe (numelei persoanei)
Caci dorul ma mistuie Si viata mea nu mai este ca inainte.
Inlesneste, Zeita, intalnirea noastra. Si lumineaza-ne drumurile si sufletele.
Multumesc, Luna"

Stingeti lumanarile si pastrati-le.

Ceremonialul de dragoste al lui Venus - vraji de dragoste
Aceasta este o formula magica standard care poate fi folosita de ambele sexe. Urmeaza-i instructiunile cu grija si el sau ea va fi din nou in bratele tale cat ai clipi.

1. Aprinde tamaie de trandafir (poate fi tamaie obisnuita pe care ai picurat putin ulei de trandafir) vinerea noaptea, deoarece vinerea este sub influenta lui Venus - zeita dragostei si a armoniei. Fa-o cat mai aproape de miezul noptii.

2. Aprinde doua lumanari rosii, rosul fiind simbolul pasiunii si al desteptarii.

3. Pe doua bucatele de hartie scrie numele partenerului si adauga o picatura de vin daca esti barbat sau o picatura de parfum daca esti femeie.

4. Pune hartiile sub lumanari.

5. Cauta sa obtii o stare de relaxare mentala si imagineaza-ti iubitul stand singur intr-un gol intunecat. In timp ce il vizualizezi, inchipuie-ti o lumina rosie stralucitoare care incepe sa-l inconjoare, cuprinzandu-i intregul trup. Dupa un minut sau doua, lasa imaginea sa se estompeze.

6. Practica ritualul cinci nopti consecutive, la aceeasi ora.

Acest ceremonial este excelent si pentru reaprinderea pasiunii partenerului tau, daca interesul lui sexual pentru tine a scazut. In acest caz asigura-te ca in a sasea noapte veti fi singuri pentru ca ceremonialul sa-si faca pe deplin efectul.

Ritualul Intoarcerii Dragostei
1. Treci un ac printr-un muc de lumanare rosie

2. Aprinde lumanarea, concentreaza-te, si spune urmatoarea incantatie:

Ac in flacara, ac de foc, patrunde-i gandurile, fa-l sa se perpeleasca si sa nu-si afle linistea pana cand inima lui se va intoarce la mine. Eu una nu cred in asa ceva dar incearcale bafta!