Eu am telefon cu tastatura qwerty şi mi se pare foarte tare , de o mie de ori mai tare decât telefoanele cu touch.
Bună.
Dacă are tastatură qwerty la şină nu este decol bun. Se sctrică şina, şi apoi nu mai merge nici touch-ul. Dar, nici alea doar cu touch nu sunt strălucite. Adică toate diferă de la unul la celălalt. Părerea mea este că cele mai bune sunt cele de mult. Care nu se sparg, nu se zgârie. Dar ca aspect cele cu touch mi se par frumoase.
Baftă.
La un momendat eram inebunita de telefoanele cu touch dar mi.a trecut pentru ca nu e cine stie ce...dar depinde de telefon.De asemenea imi plac mult telefoanele care le au pe amandoua (touch and qwerty). Multi se iau dupa moda.
Stiti,eu ma refeream la altceva.Ma gandeam ca-mi raspundeti ceea ce eu vroiam,dar poate nu am fost destul de explicita. Reformulez: De la NOKIA,SAMSUNG,MOTOROLA, LG(sau altele) sa-mi spuneti care vi se par mai bune(daca ati avut sau v-au trecut prin mana) si ma refeream la astea cu touch screen, qwerty...Deci,modele de telefoane cu memorie mai mare, cu aspect mai dragut.Si care credeti ca-s cele mai bune, de la NOKIA, SAMSUNG etc? Sper ca acum s-a inteles! Si multumesc pentru raspunsuri. Sper ca nu a fost o pierdere de timp.
ZambetulNebuniei întreabă:
MestecGuma întreabă: