Sunt Bi-ped si ma atrage la persoanele trans sa le bat, mi se pare foarte atractiv sa bati un transexual, l-as bate cu pofta.
Îl bate aia pe el?
Prea violent
Blonda de 2 metri si 50 in brat nu exista, nu ajungi sa ai 50 in brat nici cu 2-3 ani de sala, pe langa asta mai trebuie sa si mananci de vreo 10 bete pe luna asa lejer, oamenii care sunt asa dedicati si disciplinati nu o sa ajunga in veci niste clovni care se imbraca in femeie, asta numai h4ndicapatii ajung sa o faca si loserii societatii.
Violenta sta la baza societatii.
Evident ca glumeam, insa exista destui care au 2 metri si brate uriase, aici nu e vorba de 2-3 ani de sala, e vorba saci de steroizi bagati in ei pentru ca natural n-ai cum sa atingi apogeul ala, foarte multi musculosi d-astia care "rup" sala sunt de fapt rezultatul dopajului, e amuzant ca ei se considera sportivi, nu au nici cea mai mica legatura cu sportul, nu-s sportivi de performanta, daca ar urca pe scari un bloc de 8 etaje sau ar alerga 500 de metri nu vor duce vii pana la sfarsit, pe rezistenta sunt praf, la ei e totul sintetic, eu unul nu pot considera culturismul sport, e maxim concurs de estetica, castiga ala care baga cei mai multi steroizi in el, prefer sa vad sporturi adevarate unde vad sportivi adevarati, nu pacalici umflati. Asta e alta mancare de peste, ca sa fiu pe subiect, transii au probleme psihice, nu o fac de buna voie, sunt conditionati de anumite dereglari mentale, deci chiar si un culturist d-asta poate ajunge o persoana trans, nu mai stiu unde vazusem cazuri d-astea dar stiu ca exista, brate uriase si poarta fustite si se rujeaza.
Asta e atras de trans, daca vrei sa afli mai multe detalii da-i mesaj.
Ajungi si fara stero cu 50 in brat da in vreo 6-7 ani de sala si consistent, si la un 16%+ bodyfat, acum depinde si de inaltimea ta, ca daca esti scund clar nu ai cum.
Daca ai stii tu cata munca e in culturism... oricum orice om de rand ar trebui sa faca, arata mai bine si e mai sanatos, asteapta sa vina vara sa ma definesc si o sa-ti scriu numele pe pectorali si iti trimit, te lauzi la fete ca esti tu
Ajungi pe dracu cu 50 in brat doar din sala + dieta fara steroizi. Se cunoaste de mult faptul ca majoritatea culturistilor folosesc la greu chiar si la concursuri, nu stiu ce credibilitate mai are culturismul daca concurentii se flexeaza umflati artificial. Ai vazut cum arata jucatorii de polo sau de rugby? aia au fibra naturala pe ei, nu culturistii, sunt si masivi.
E si ceva munca la ei pentru ca steroizii aia nu te umfla fara antrenament dar tot nu-s sportivi adevarati, sunt sportivi care se antreneaza mult mai mult decat ei. E buna sala, de fapt e bun sportul si sa ai grija la dieta ta, te ajuta fizic, psihic, estetic etc.
Stai cuminte, aschiuta.
"Ajungi pe dracu cu 50 in brat doar din sala + dieta fara steroizi" Habar n-ai ce vorbesti, daca ai peste 1.85m inaltime, ajungi sa ai 50 in brat, nu definit, fibrat, dar circumferinta ajunge la 50 daca ai in jur de 100+ de kg, maxim 110.
"nu stiu ce credibilitate mai are culturismul daca concurentii se flexeaza umflati artificial" Umflati artificial? Adica?
"E si ceva munca la ei pentru ca steroizii aia nu te umfla fara antrenament" Umfla o p***, de unde ati scos asta cu umflatul? Singura umflatura e retentia de apa si pari mai pufos, in rest? Ai fost macar odata in viata ta la sala de vorbesti? Ia zi si mie expertule care stai pe pc, cu cat faci squat, cu cat faci curls si cu cat faci la piept?
"dar tot nu-s sportivi adevarati, sunt sportivi care se antreneaza mult mai mult decat ei" Vai de aschiuta ta din pantaloni, habar n-ai ce inseamna sa faci vreo 30 de seturi cel putin pana la esec, la fiecare dintre zilele de PPL. Pe langa faptul ca e extrem de greu, o faci si ZILNIC, daca n-ai facut in viata ta o flotare sau o tractiune n-ai cum sa intelegi, si sa stii ca corpul tau nu are decat umeri, piept si brate, daca o faci profesionist antrenezi muschi de care nici nu stiai ca ii ai .
Chiar daca sunt ei mari si se misca greu, iti rup aia gatul cu o singura mana, te apuca aia sa te stranga de maini, de incheietura, iti pusca dracu oasele esti nebun?
Nu te mai agita atat, doar nu crezi ca culturistii sunt naturali, adica e arhi-cunoscut ca aia nu-s naturali, nici n-ai cum sa fii, corpul are anumite limite, cu steroizi depasesti limitele alea, d-aia sunt interzisi, se considera dopaj in orice sport, d-aia culturismul nu e sport, doar concurs de estetica : ) ) astia-s mari si atat, rezistenta slaba, orice sportiv de performanta indiferent de sport le da clasa.
Hai ca zilnic fac ei antrenament daca e, muschii se formeaza in zilele de repaos, asta ar fi trebuit sa stii, "salistule", niciodata nu o sa ai rezultate daca faci zilnic. Nu am zis ca isi fac muschii doar dopandu-se, trebuie antrenat muschiul chiar si asa pentru ca daca nu-l antrenezi e pa.
Eram sigur ca o bagi si p-aia ca daca m-ar prinde m-ar bate : ) ) astia de obicei sunt anti-talent la bataie, sunt mari si atat... orice luptator profesionist de 1.70 si 65 kg ii dezumfla, gafaie aia in ultimul hal, obosesc doar daca misca bratele spre adversar, despre ce vorbim aici?
"doar nu crezi ca culturistii sunt naturali", nu am spus asta, sunt si concursuri pentru culturisti naturali dar asta e o alta mancare de peste, cand ajungi sa ai 3% bf la 100-110 kile, nici cu un genetic de 1 la 1.000.000.000.000 nu o sa reusesti fara steroizi.
Si da, culturismul e sport, orice activitate fizica dusa la nivel profesionist, e sport.
Le da clasa la ce? Stii ca un culturist poate sa ridice la piept si 200-250 de kg? Squat cu peste 300 de kile si tot asa.
Un powerlifter ridica mai mult, dar nu are acelasi fizic si acelasi estetic si arata ca un urs.
Sunt lucruri total diferite, arata-mi tu cand vreodata o sa reuseasca un alergator, basketbalist, fotbalist sa ridice peste 130 de kg la piept si iti dau dreptate.
"Hai ca zilnic fac ei antrenament daca e, muschii se formeaza in zilele de repaos, asta ar fi trebuit sa stii, "salistule"
Se antreneaza pe grupe, push pull legs, sau bro split, sau upper lower, plus ca se recupereaza de 10 ori mai repede decat tine care faci natural ca ei sunt pe steroizi, tu ai fi mort daca antrenezi azi pieptul cu 6-7 exercitii, 3-5 seturi fiecare si sa faci si maine acelasi lucru, ei nu.
Nu cred ca ai vazut in viata ta cum arata un bodybuilder care concureaza, mai ales sa ajungi si sa castigi, parerea mea care fac de atat timp sala, e ca ar trebui sa fii nebun sa ajungi la rezultatele alea, habar n-ai cat curaj au si cata durere tolereaza oamenii cand se antreneaza cu greutati asa mari ca nebunii zi de zi.
Pai daca nu ajungi la un nivel extra chiar si cu genetica de ce nu se opresc la concursuri in care se prezinta naturali? Ar fi mult mai apreciati, orice sportiv care e prins dopat, cu dovezi ar trebui exclus pe viata, inseamna ca sportul nu e de el.
Nu iti ridica dar pe rezistenta la efort si intensitate si antrenamente baschetbalistii, fotbalistii, luptatorii profesionisti, jucatorii de polo, rugby etc sunt clar peste ei + antrenamente, pai fotbalistii de exemplu se antreneaza zilnic, au program de antrenament propriu-zis cu fotbal si apoi antrenament in sala de forta si se scoate untul din ei, au si cate 3 meciuri pe saptamana, nu stiu ce alt sportiv are atatea evenimente sportive sau mai multe intr-o perioada de 3 in 3 zile si rezista fizic chiar si la 35-36 de ani alearga ca nebunii, pai un culturist d-asta cu steroizi la activ daca ar juca fotbal profesionist la intensitatea de acum in maxim 10 minute e scos pe targa cu infarct, nu duce, n-are cum + fel si in cazul baschetului, rugby, polo, lupte, ti-ar gafai dupa primele minute, cu tot cu cardio-ul lor pe care il fac ti-ar pica pe capete pe teren, ei sunt buni doar pe ridicat greutati si cam atat, plus de asta...nu stiu daca isi antreneaza toate grupele de muschi dar am observat la astia cu ani buni de sala ca nu prea au muschi mari la picioare, no ofence dar am vazut fotbalisti cu picioare de 2 ori mai groase si musculoase decat astia.
"Eram sigur ca o bagi si p-aia ca daca m-ar prinde m-ar bate : ) ) astia de obicei sunt anti-talent la bataie, sunt mari si atat... orice luptator profesionist de 1.70 si 65 kg ii dezumfla, gafaie aia in ultimul hal, obosesc doar daca misca bratele spre adversar, despre ce vorbim aici?"
Sa stii ca daca culturistu stie cat de cat wrestling, bate lejer un wrestler profesionist, n-ai cum sa apuci dita mai dihania de om, si daca reusesti, e extrem de puternic si nu functioneaza mai nimic din ce stii, daca vrei iti si trimit un clip.
Iar bataia de strada e diferita de cea in ring, in picioare cel mai probabil bate luptatorul, dar la sol e putin diferit.
Si nu mi se pare o comparatie corecta, de ce compari un luptator, care doar asta face, cu un bodybuilder, care doar asta face? Sunt domenii diferite sa stii, si n-ai nevoie de prea multa anduranta in bodybuilding, seturile dureaza 20-30 de secunde, apoi pauza 1-2 minute, apoi iar alt set.
Da sincer tare as vrea sa ne intalnim intr-o zi si sa facem un antrenament puternic la sala, iti garantez, ca dupa un antrenament de Push/pull, nu-ti mai simti bratele 2 zile, iti promit ca dupa un antrenament de picioare, nu mai mergi o saptamana
Nu e usor baietas, muschii nu se obtin peste noapte, e nevoie de consistenta si de efort constant.
Si nu, fotbalistul nu are picioarele mai mari in veci, e vorba de proportii aici, clar ca la un culturist de un metru jumate latime, picioarele par mai mici .
De-aia se spune ca astia care fac sala au p... mica, nu e dar asa se vede.
"pai un culturist d-asta cu steroizi la activ daca ar juca fotbal la intensitatea de acum in maxim 10 minute e scos pe targa"
Iar vorbesti pe langa subiect... de ce ar juca un culturist de 100 de kg fotbal? Sunt domenii diferite, ia sa vedem cum rezista un fotbalist profesionist in sala, anduranta nu te salveaza cand e vorba de ridicatul greutatilor.
Anduranta = fibre musculare cu contractie lenta
Putere, Marime = fibre musculare cu contractie rapida
Ba nebunule, in lupte muschii nu prea conteaza, tehnica e cea care conteaza + ani in spate de antrenamente, orice luptator profesionist de MMA ar da K.O in primele momente, loveste mult mai tare desi diferenta de kg si masa musculara ar fi in defavoarea lui, tot ar lovi cu o putere mai mare, trebuie sa stii cum sa dai. Stai linistit ca nici la sol n-ar pierde luptele, stiu cum apuce, cum sa-l faca sa abandoneze lupta, muschii sunt aproape degeaba in lupte. Evident ca nu e o comparatie corecta, se stie cine ar castiga, voiam doar sa-ti zic ca astia sunt mari si atat, multi dintre ei sunt pe intimidare ca sunt mari, la modul "pumnii mei minte nu are" pana cand dau de profesionisti si ii coafeaza frumos, e alta mancare de peste.
Pai o recunosc ca dupa un antrenament spartan de genul, mai ales ca nu am avut tangente cu greutatile as fi rupt de febra la inceput si nu-mi mai simt corpul, nu doar eu ci oricine care nu a fost in viata lui intr-o sala de genul, inclusiv ei au fost la fel la inceput.
Muschii se pun cu tras de greutati + dieta potrivita, tot respectul pentru cei care fac doar asta, dar cand bagi steroizi practic te-ai dopat si esti cam artificial.
Ca sa ajungi sa fii mare natural, e nevoie de multa munca, dar ca sa ajungi sa fii si mai mare cu steroizi, e nevoie de la fel de multa munca.
Nu ajungi sa ai brate de 55-60cm doar ca te dopezi.
Si e greu pentru un wrestler sa bata un bodybuilder greu si stii de ce? Bodybuilderu poate doar sa il prinda si sa se puna pe el, e foarte greu si il sufoca: https://www.youtube.com/watch?v=ByOyW0SAUWU
Din acest motiv sandu lungu care are 150 de kg castiga lupte cu persoane mult mai agile si cu o anduranta mai mare.
SI uite exemplul perfect de luptator de MMA, Dustin Poirier vs un powerlifter: https://www.youtube.com/watch?v=tzUwN246gDQ (minutul 10:00)
Deci nu e de ajuns sa fii expert in lupte cand tu te bati cu un munte de om, loviturile tale sunt pistol de apa cand te bati cu o casa.
Boss, sunt fotbalisti cu gambele cat o sticla de 5 litri de apa, despre ce vorbim? Au picioare mult mai puternice daca pe asta se bazeaza sportul, au nevoie de muschi foarte dezvoltati acolo ca sa alerge atatea minute, pana mea...astia isi antreneaza cel mai mult picioarele, e normal sa le aiba mari.
Nu e pe langa subiect, e vorba de rezistenta, garantat vorbesti de ei la trecut intr-o situatie de genul, nici nu-i permite corpul sa alerge, probabil si-ar distruge articulatiile.
Un fotbalist profesionist intr-o sala iti rezista, si astia ridica greutati, o parte de antrenament in asta consta, antrenarea masei musculare de peste tot pentru a avea forta, ca nu ridica si ei cu 200 de kg e altceva, doar la asta sunt "inferiori", dar la restul capitolelor sunt peste.
Sunt curios cum un bodybuilder d-asta l-ar pune la pamant pe unul ca Badr Hari, Conor McGregor sau alti grei din sporturile de contact, nici nu i-ar apuca ca ar lua o dreapta in barba, uite aici un exemplu cu McGregor vs The Mountain din Game Of Thrones, de cate ori l-a apucat pe Conor si nu l-a pus la pamant, iar la final era epuizat, Conor n-avea nimic https://www.youtube.com/watch?v=Aaehn1aY8Ig, il luase usor Conor ca daca era meci pe bune castiga prin K.O lejer.
Faceau sparring, mai mult se jucau, iti dai seama daca se punea ala sa dea in el ii farama oasele? Nici macar nu a dat cu picioarele in el.
Si repet, nu e o comparatie corecta, ia pune-l pe Badr Hari sa faca squad cu 300 kg, i se rup picioarele.
Sau pune-l pe Badr Hari sa joace fotbal, basket... il face praf Messi sau Ronaldo, cam asa suna comparatia ta, sau pune-l pe Badr Hari sa se bata cu Michael Jordan N-are nici o legatura.
Plus ca Muntele nici nu a facut lupte vreodata in viata lui, nu ti se pare putin ciudat ca unu care nu s-a batut niciodata sa ii dea asa batai de cap unuia care toata viata s-a luptat? Iti dai seama daca muntele stia sa loveasca si avea putin mai multa Anduranta ce se intampla, de ce crezi ca luptele sunt pe categorii de greutate si inaltime? cand o sa vezi tu in ufc unu de 100 de kg ca se bate cu unu de 70-80? Niciodata.
Tocmai d-aia zic, ca se juca Conor cu el, muntele a obosit doar la un sparring lejer, intr-un meci pe bune il batea Conor rau, tu nu intelegi ca un luptator profesionist nu asteapta sa vina un malac d-asta peste el, e suficient sa-l oboseasca din dansuri si ceva picioare apoi sa-l ia cu niste pumni + ca luptatorii nu sunt nici ei niste plapanzi, au destula masa musculara, sa nu vorbim forta de lovire pe care o au, pai bodybuilderii astia cred ca lovesc cu jumate din forta pe care o lovesc luptatorii.
Nu e corecta comparatia doar voiam sa-ti zic ca culturistii indiferent de categoriile lor doar ridica greutati si atat, pe cand sportivii profesionisti din orice sport au mult mai multe de oferit, sunt mai complecsi, au anduranta, tehnica, viteza, forta, rezistenta si mult mai multe, culturistii...doar forta, adica nu stiu cum poti fi pasionat de asa ceva, vorbesc de fanii culturismului care nu practica ci doar privesc.
In viata nu trebuie sa te duci strict pe o sfera ci pe mai multe, eu fac si sala, fac si lupte (kickboxing, mma), si alerg de 2-3 ori pe saptamana intre 5-10km de fiecare data, e important sa fii un pachet intreg, nu e suficient doar sa fii musculos si atat, n-as merge niciodata pe o extrema (gen 100kg+ si full muschi, ca nu e sanatos, sau 70kg si definit ca un fotbalist, ca nu imi place cum arat), acum incerc sa pun cat mai multa masa musculara pe bulk-ul asta, iar dupa ce dau cut, ma focusez pe antrenamente de forta, imi pastrez si masa musculara, dar ridic si mult mai mult.
Tu cum stai?
Cam asa e, iti dau dreptate la faza asta cu sfera, trebuie incercat putin din fiecare.
Eu acum nu fac niciun sport, probabil e foarte tarziu sa mai apuc de unul, poate asa pentru mine ca de performanta nu mai am cum, ca fizic sunt proportional, am 1.83 si vreo 75 de kg, fizic de fotbalist, nici gras, nici slab, am incercat o perioada sa fac acasa "putina sala" dar dupa o perioada mi s-a luat, n-am avut rabdare + ca mancam aiurea ce pofteam si nu mi-a ars sa mai fac ceva, nu-s de mine astea, ma bateau la cap alte persoane sa ma apuc si eu cu ei de sala dar n-am vrut, si cand te gandesti ca inainte rupeam fotbalul in 2, ieseam zilnic sa joc, am ceva ani in spate de fotbal la nivel neprofesionist, de n-am jucat pe toate coclaurile posibile si pe toate suprafetele, pe nameti, noroi, baltoace, sintetic, asfalt, in parcuri intre copaci tot asa. Am avut si ghinion si n-am putut avea o cariera profesionista acolo, am avut ceva probleme de sanatate care m-au limitat dar e alta mancare de peste, am mai practicat vreo 2-3 sporturi, printre care unul de contact, dar pe perioade scurte, n-au fost ce-mi doream si m-am lasat repede de ele. Eu am fost atras de minge tot timpul, daca n-aveam probleme de sanatate faceam de performanta cel mai probabil si cine stie poate ca auzeai de mine pe la Tv candva.
O prietena bi a zis asa: nici macar transii nu sunt atrasi de transi, de aia incearca cu disperare sa combine lesbiene, aia e validarea suprema pentru ei ca sunt femei, dar nu le reuseste.
Nu e nimic rau daca te atrage un trans doar banuiesc ca arata foarte bine nu e ciopartit de operatii proaste sau nu isi spune transexual cand e doar travestit.
whatisthis19 întreabă: