anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru voi : nu va este scarba de cum a ajuns acest site? Tot felul de idioti cu intrebari care mia de care mai tampite si pusi pe glume, cand unii poate chiar au o problema si nu primesc raspuns pentru ca sunt cap de lista intrebarile fara rost.Parerea mea este ca intrebarile inainte sa fie publicate ar trebui VERIFICATE si daca sunt cu bun simt si chiar merita postate sa fie publice, celelate nu. Daca caut in 10 intrebari, 9 sunt in batjocura.Cred ca ar trebui sa fie niste reguli mai STRICTE.sa nu mai aiba acces orice mucos de 10-12 ani. Voi ce credeti?

13 răspunsuri:
| stejara2 a răspuns:

Solutia se afla in bunul simt al fiecarui user, daca il are bine, daca nu, asta e!
Chestia cu clikurile, cat se poate de adevarata, se inregistreaza numarul de vizite si astfel se si castiga si bani, si un loc in topul ratingului ca la televiziune...
M-am lovit si eu de aceeasi problema ca si tine, dureaza pana gasesti o intrebare pertinenta, prefer sa caut intrebarile prietenilor, si ale prietenilor lor, pe parcurs mai dau si de,, cateva"trazanai, le dau Ignore mental si merg mai departe, nu imi place sa banez, da sincera sa fiu as face asta cu multe intrebari de-a dreptul stupide! Dar cum traim intr-o tara libera si fiecare are dreptul de exprimare, nu are nici un sens sa le oprim intrarea aici celor de 10 -12 ani, cenzura? Sa si-o impuna singuri daca mai poseda un dram de intelegenta si bun simt! Howgh!

| harciog a răspuns:

Tu vrei un numar de clicuri redus la 10% fata de situatia de acum? Bagi adminii si detinatoarea site-ului in colaps financiar.Vezi-ti de treaba, toate sint cu rost, pina si trollingul.

| mariana20 a răspuns (pentru harciog):

Unde vezi tu cu rost o intrebare gen " daca prietena mea vrea sa ma suga este vampir? " si mai sunt muuuuuuulte care te doare capu cand le vezi

| harciog a răspuns (pentru mariana20):

Poate nu vezi tu rostul dar e ceva totusi care inregistreaza participarea pe site si cit de vizitat este.Nu conteaza imbecilitatile ci numarul de vizitatori si activitatea. Alea aduc banuti prin numarul de clicuri.

| mariana20 a răspuns (pentru harciog):

Mda o prostie sincer.asta e parerea mea

| pcris a răspuns:

Cel mai bun lucru sa ignori toate cretinismele si sa raspunzi la intrebarile serioase...

| mariana20 a răspuns (pentru pcris):

Teoretic este simplu...practic mai greu ca pana sa dai de o intrebare serioasa sunt doar minuni.si te cam plictisesti sa cauti ceva bun :-

| pcris a răspuns (pentru pcris):

Asa este. Trist dar adevarat. straight face

| pcris a răspuns:

Sunt bune si "intrebarile" stupide sau caraghioase, ca te fac sa te amuzi. Exemple :

"Un hotel mor de frica nu se mai termina imi aparu satana langa geam si urla iesi afara ca te omor iesi altfel te omor n-am iesit deotata inta un sarpe la miine luai barosu si dadui in el si fugi in camera ai lalta luai un deala de lem in inima si poc scapai ce credeti sa ma mut?"
"Lumea une vedetibabutza draguta sa nu vorbiti cu ia va hipnotizeaza va fura mintea"
big grin

Doamnee laughing cum sa scrii asa ceva laughingrolling on the floor

| pcris a răspuns (pentru mariana20):

straight face incredibil dar uite ca se poate... rolling on the floor

Vai si amar ce am ajuns

| StancuDaniel a răspuns:

Nu neaparat conteaza varsta ca poate sa face cretinitati si unul de 20 de ani
eu am 14 si nu am dat nici un raspuns la misto...