| FeraruAndreea a întrebat:

Buna TPU.Am si eu o intrebare pentru voi.Simpatizez un baiat de la mine de la scoala cu un an mai mare.Imi place mult de el dar problema este ca el nu ma cunoaste decat din priviri si nu am vorbit nici o data unul cu altul.Nu dau detalii pentru ca nu vreau sa se stie de unde sunt mai exact si pentru ca nu vreau sa site lumea de unde sunt mai exact pentru a nu se rande de mine.Ce ar trebui sa fac pentru a ma place.A si apropo nu am mai avut un prieten si va rog sa nu spuneti ca trebuie sa pun mai bine mana pe carte pentru ca deja o fac dar vreau sa facsi alteceva pe langa asta ( sa nu va ganditi la alte lucruri in afara de o prietenie).

3 răspunsuri:
| barosanuHD99 a răspuns:

Daca vrei doar o prietenie cu el du-te si vorbestei si in fiecare pauza zii ce ai facut la ore si din astea gasesti tu subiecte...
si daca vrei sa ai mai mult de cat o prietenie cu el vorbeste cu el despre tine... si poate o sa te invite in oras si din astea...

| FeraruAndreea explică (pentru barosanuHD99):

M-am gandit la asta dar problema este ca nu cred ca pot sa vorbesc cu el deoarece din cauza unui lucru el si fracsu sunt cei mai populari din scoala si daca nu mar placea toata lumea ar rade astept un sfat cu pasi mai multi

| barosanuHD99 a răspuns (pentru FeraruAndreea):

Imprietenestete si tu cu iei asa o sa devii si tu populara si ar fi mai usor sa-ti faci prieteni. si eu am o prietena foarte buna care ii in clasa V||-a si eu is in a V|-a si am vazut-o ca statea cu ma multi baieti si am vazut ca este asa mai de gasca si am inceput sa vorbesc cu ea si neam imprietenit acum vorbim si la telefon si din astea fa-ti curaj si tute la el si daca o prietena de ata ii prieten cu ala du-te si tu cu ea si va merge totul mai bine!