anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mica intrebare.Am citit acum ceva timp,nu mai stiu exact unde,dar cred ca pe vreun forum, urmatorul lucru.Doi oameni,care,candva au fost impreuna si au format un cuplu,se despart si fiecare dintre ei merge pe propriul drum si-si vede de viata lui.Dupa o anumita perioada de timp,cand,in urma despartirii,apele se linistesc si totul revine la normal,soarta face ca cei doi sa se intalneasca din nou. Voua vi s-a intamplat vreodata acest lucru? vi s-a intamplat ca,dupa ce v-ati despartit de-o anumita persoana, nu v-ati mai vazut si n-ati mai vorbit deloc, n-ati mai tinut legatura...vi s-a intamplat ca fostul/fosta sa apara iar in viata voastra?

9 răspunsuri:
| DenisaMetal a răspuns:

Da mi s-a intamplat si cand l-am vazut mi-am amintit cele mai frumoase clipe petrecute impreuna...e un sentiment frumos dar si dureros.

| Auslesse a răspuns (pentru DenisaMetal):

Imi imaginez ca e si frumos, dar si dureros in acelasi timp...dar, na, asta e viata...happy

| DenisaMetal a răspuns (pentru Auslesse):

Asta e trebuie sa treci prin multe hopuri, pentru ca viata perfecta nu exista!

| Auslesse a răspuns (pentru DenisaMetal):

Asa e! cat despre ce-am scris mai sus...chiar ieri ma gandeam ca de-o luna si ceva n-am mai vorbit absolut deloc, cu fostul... si nici nu ne-am mai vazut.iar azi dimineata, m-am trezit cu mesaj de la el! deci, se pare ca e adevarat ceea ce-am citit eu!happy

| DenisaMetal a răspuns (pentru Auslesse):

Pai eu doresc numai bine e tot ce spune.

| TiffanyღBJ a răspuns:

Da, mi s-a intamplat.

| HikariAi a răspuns:

Hey! Interesanta intrebare! Nu m-i s-a intamplat, dar si eu sper la asta intr-o zi.

| Auslesse a răspuns (pentru HikariAi):

Credeam ca eu-s singura care spera...eu sper la lucrul asta, dar..as vrea sa se intample, si n-as vrea... sper ca-ntelegi ce-am vrut sa zic.big grin

| HikariAi a răspuns (pentru Auslesse):

Da, inteleg, cu atat mai mult din conversatiile tale cu Nightwishlife. Sper sa fie totul okey. Toate cele bune!