Denisa asculta la pricop
deci tu fata odata ce nu se uita la tine nu ai ce face
si discutia aia dela tlfff
intrabal luni si o sa vedem
oke?
funda
Incearca sa vorbesti cat mai mult cu el despre lucrurile care ii plac lui si pari interesata de tot ce face el. Cu timpu o sa vada ca il placi cu adevarat si ca vrei sa fiti impreuna. Daca vezi ca nu isi schimba atitudinea fata de tine incearaca sa iti cauti alt baiat iar pe el il dai uitarii.
Incearca sa il cuceresti...stiu sentimentu tau am trecut prin asta si nu e placut:-
Denisa draga da de ce nu te-ai descris si pe tine:-&
sa fim seriosi cum naiba sa-i placa de tine acum pe bune
cand mai pui o intrebare de asta zi si tu cum esti:-&
lolar trebuiii sa spuii
Tu esti proasta de puti! daca crezi ca Robert o sa te placa vreodata te scuip in gura hahahahahahahaha.Il cunosc foarte bine pe Robert el nu-i ca tipii din clasa de la tine pe care ii agati cu minciuni din astea daca vrea ori si cum cineva! Asa ca du-te in *** si schimbati corpu sau fa ceva fa-ti operatii in *** ca nici un baiat nu o sa-i placa de tine si nu o lua ca o insulta ci ca un adevar!
din partea lu ciprian
Daca a zis ca te place ca pe o prietena, inseamna ca momentan nici nu vrea mai mult decat sa-i fii o simpla prietena. Lasa-i un timp si incearca sa-i arati ca se poate si mai mult decat doar prietenie
Tu esti proasta de puti! daca crezi ca Robert o sa te placa vreodata te scuip in gura hahahahahahahaha. Il cunosc foarte bine pe Robert el nu-i ca tipii din clasa de la tine pe care ii agati cu minciuni din astea daca vrea ori si cum cineva! Asa ca du-te in *** si schimbati corpu sau fa ceva fa-ti operatii in *** ca nici un baiat nu o sa-i placa de tine si nu o lua ca o insulta ci ca un adevar!
Pai da cam aiurea
nu stiu incearca sa-ti cauti altu
ca daca el te vede doar ca pe o prietena;(
stiu ca ii aiurea sa-ti zica cineva ca trebuie sa-l uiti ca asa imi zic si mie totidar na...
BAFTA