| Paulxl2 a întrebat:

Buna TPU! Am și eu o problema în conversații, nu prea am replicile la mine și uneori rămân blocat neștiind ce să mai zic! Vreau sa va spun că nu am citit cărți la viața mea, nu mi-a plăcut să citesc cărți! As vrea sa îmi dați niste soluții și să mă îndrumați către o idee despre cum să îmi îmbogățesc vocabularul sa știu să comunic mai bine sa am replici la mine etc. Cum as putea reuși? Nu vreau sa aud citește cărți, nu îmi place! Trebuie să conversez cu oamenii, sa citesc un film la tv sau ce alte metode mi-ati recomanda! Dau funda mulțumesc!

1 răspuns:
| SharpEagle a răspuns:

Da stiu, nu-ti place. Dar fara citit nu prea o sa faci mare smecherie...Si cu un dictionar in paralel.
De asta generatiile noi se duc pe copca, de asta creste nivelul de analfabetism functional. Voi stiti sa cititi cuvintele, dar nu le intelegeti semnificatia. Si d-aia nu le puteti refolosi si integra in situatii particulare.
Daca ma intrebi pe mine, societatea v-a luat la misto. Oranduirea socio-digitala si-a batut joc de voi. Un experiment social sortit esecului...