Heii :*
Of. Crede-mă că știu cum e să stai și să te gândești la ce ar putea păți cel mai bun prieten din cauza unor nenorociți.
Eu zic că ar fi bine să discuți cu ea.să o faci să înțeleagă. Dacă ai făcut asta și nu a funcționat e clar că ea ori îl iubește nebunește ori are un motiv bine întemeiat să stea cu cineva ca el și să ignore sfaturile prietenei și ale mamei mai ales.
La vârsta ei ..eu zic că ar trebui să știe ce e bine și ce e nu dar, dacă ea crede că e mai bine așa... Sincer, sunt foarte revoltată când văd astfel de persoane ce se înjosesc în fața partenerului care clar în cazul ei stă cu ea doar pentru sex, din plictiseală.
Dacă nici mama ei nu a reușit să o facă să înțeleagă...E oribtă de iubire. Cred că ar trebui să o iei deoparte și să începi să îi spui că nu e singurul băiat, 2 luni nu înseamnă nimic mai ales dacă o batjocorește în așa hal.Că ar putea foarte bine să își găsească un băiat bun, care să o respecte nu doar pentru ca e fată. Ci pentru că e ea. Să o iubească doar prin simplul fapt că există.
Fă-o să realizeze că e mult prea bună pentru el și el va regreta până la urmă. nu ea.
Baftă !
Incearca sa ii explici ca o rade lumea,o rad prietenii. Explica-i si arata-i ca merita ceva mai bun,nu merita sa se lase calcata in picioare. Intreab-o daca e nevoie sa o bata,si doar pe urma sa se desparta de el. Se va ajunge si acolo, fi sigura. Mai poti incerca sa ii prezinti alti baieti, sau sa ii dai exemple de alte relatii, unde partenerii se inteleg bine, si nu se jignesc. Sper sa rezolvati problema. Succes!