Buna DA este destul de greu o sa faci multa matematica si informatica si foooarte multa engleza spre deosebire de mate info unde faci doar mate si info intensiv aici o sa faci si foarte multa engleza.Dar cu acest profil e foarte simplu sa iti gasesti un job de viitor foarte bun.Eu zic sa ai curaj si sa faci acest pas si sa nu ratezi okazia.Multa bafta
Stiu cum e.Si eu as vrea sa merg la acest profil de la anul' dar imi e frica sa nu fie prea greu, desi media mea nu ar fi o problema. Poate stii la acest profil la ce se dau tezele si bac'u, eu nu am reusit sa aflu. Oricum didik15 are dreptate, poti face multe lucruri dupa ce termini acest profil.
Pai din cate am inteles teze se dau la engleza (daca vrei int eng) matematica romana sh informatica.iar la bac nu mai stiu..dar la ce liceu ai vrea sa dai? eu la scoala mea sunt d 10.pentru ca lucram la un nivel f scazut.deoarece am colegi care nici tabla inmultirii nu o stiu.sh na.o sa imi vine greu...
Pai si eu pana acum am 10, dar nu pot sa zic ca la mine in clasa e un nivel chiar asa de scazut, bine...nici cei mai buni sau ceva de genul.Cam pe la mijloc.Nu stiu din ce oras esti,eu sunt din Botosani si as vrea sa dau la Laurian, insa nu sunt foarte decisa. Oricum sper sa fie bine, mai am cateva luni de gandire. Succes si tie:*
Mersi mult.si tie la fel.eu sunt din iasi.sh as vrea la national.dar nu stiu.prea complicat ma mai gandesc.mersi oricum d inf sh sfaturi