| Anormal a întrebat:

Buna TPU am un telefon nokie 6234 stiti probabil ca este foarte buun da r mi-e frica sa ma duc undeva sal repar vreau sa vad cer parerea ce ati face in locul meu am telefonul stricat trebuie pus butonul; de on/off cu nu stiu ce piesa sensibuila care a fost exfoliata ( nu stiu despre ce piesa e vorba) mai trebuie schimbat probabil si displayul nu stiu sigur asa sau sa-mi cumapr unul nou sau ce telefon kiati recomanda
EU vreau un telefon sa se auda tare la muzicaa sa aiba card si camera minim 1, 3 2 megapixeli si un pret convenabil ( sa nu depaseasca 600 RON lei( 6 milioane de lei vechi) va astept parerile

1 răspuns:
| Maidanezul a răspuns:

Uite faci asa www.okazii.ro dai o tura pe acolo vezi preturi.Din ce oras esti ca este imposibil sa nu ai o reprezentanta gsm te duci la aia care vind telefoane si intrebi de un service adevarat nu cioclasi si gata.o sa ai si garantie si ai lucrul tau. Daca il iei de ocazie vezi sa nu fie cine stie ce stricaciune. Repara telef tau ca tot il tii de pomana.eu am reparat Nokia n73 si merge beton.nu lasa toti neica nimeni sa bage mina in el ca ii faci parastasul