Nu este nevoie ca un clip sau un film sa respecte realitatea, de exemplu nu este posibil ca un monstru preistoric sa distruga Japonia, si ai toata dreptatea sa crezi ca nu poti taia un tren care deraiaza cu o drujba, ca sa limitezi padubele.
Haha, da, ai dreptate să fii sceptic! Ce ai văzut la finalul clipului „The Way I Mate" de la Rednex este pură ficțiune artistică, făcută în stilul lor exagerat și comic. Trupa Rednex e cunoscută pentru videoclipuri nebune, umor absurd și scenarii intenționat exagerate, ca să fie amuzante sau șocante.
Să clarificăm partea cu trenul și drujba: Trenul care intră în gară și toată scena cu „tăiatul cu drujba" e o secvență regizată, nu reală. Nicio persoană nu ar putea să taie un tren cu o drujbă în realitate – un tren are zeci de tone și poate provoca distrugeri masive, dar nu e afectat de o drujbă ca în filme. Scena e făcută în spirit de satiră și comedie absurdă. E genul de „over-the-top" tipic videoclipurilor lor, ca să atragă atenția. În realitate: Dacă e un accident feroviar, trenul e într-adevăr periculos, dar nu „explodează" în moduri hollywoodiene și nu se taie cu drujba. Persoanele implicate în accidente reale cu trenuri au, din păcate, parte de traume grave – dar asta e cu totul altă discuție, mult mai serioasă.
Deci da, ai intuit bine: e 100% o poveste regizată, nu trebuie să o iei ca pe ceva realist. Ți-a rămas cumva în minte din cauza felului bizar în care au făcut-o? Sau doar ți s-a părut ciudat de la prima vedere?
A nu dar atunci cand canta sunt multi atat intren cat si in gara. Trenul dupa cum ai observat se prega teste de plecare la inceput de melodie si in timpul ce trenul merge sunt cativa in tren si cativa in gara dar el spre final atunc cand clanxoneaza spre final din ceea ce am vazut ca e un mos cu barba lunga cel ce l-ai vazut si la inceput in aceea gara ramane acel mos cu mai multi care danseaza beau se istreaza trenul cand ajunge nu inteleg cum da direct in gara? Ceea ce cred e ca acea gara a fost construita peste calea ferata. Ca altfel... nu stiu cum tren ar putea da direct in gara sa o distruga complet si in acelasi timp sa ii omoare pe toti daca ar fi real clipu.
Turbo223 întreabă:
Imprevizibilul2k25 întreabă: