| Oazamea555 a întrebat:

Bună TPU. Anul acesta am absolvit liceul la profilul Filologie și am luat bacul. Am intrat la facultate, dar din motive financiare am fost nevoit să renunț. Tot din cauza situației financiare m-am angajat la o fabrică, unde salariul e decent, dar e multă muncă fizică și nu e un mediu foarte sănătos. Simt că pot face mai mult cu viața mea și aș vrea să-mi schimb locul de muncă. Unde m-aș putea angaja? Știu foarte multă istorie și geografie. De asemenea, am foarte multe cunoștințe despre fotbal și știu bine limba engleză.

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cu istorie, geografie, engleză și fotbal teoretic, nu ai șanse să găsești un post anume. Te poți angaja oriunde este nevoie de muncă ne calificată, adică pentru care nu ai nici o calificare.
Nu are rost să studiezi teoretic piața muncii. În în zona ta este o instituție AJOFM, care are un site pe care sunt prezentate în orice moment sute de locuri de muncă.

| Hyperion7 a răspuns:

Chit că te angajezi ca manipulant marfa, dar macar nu stai in toxicitatea aia sa te îmbolnăvești.
Poți să te angajezi casier la vreun hipermarket, tot e mai bine decât să stai în fabrică și cu ocazia asta poți continua și studiile.
Bafta!

| pufulescu0o a răspuns:

Cauta sa faci niste studii, oriunde te vei angaja munca de jos e la fel de mizerabilă si stresanta.
Incearca cu ceva la seral, invatamant la distanta sau echivalentele. Va fi greu dar nu ai alta sansa, nu vei putea sa tragi de fiare in fabrica toata viata!
Si cu ce sa schimbi serviciul asta? Cu unul mai usor dar mai prost platit? Ajungi din lac in puț.