Nu da nimeni 1 leu
daca da sub 10 lei sa le spui ca is chitre
faci cam 30lei la o scara... depinde cat te tin picioarele
Daca ne spui cate scari au aceste 20 de blocuri si cate apartamente sunt pe fiecare scara, atunci am putea face un calcul.
La anul' si la multi bani!
20 ap. fiecare scara
Presupunand ca un bloc are doar o singura scara, atunci suma MAXIMA ar fi, cum a spuc si ciumica, 800 RON.
Suma minima o veti vedea voi dupa ce va intoarceti acasa.
Sunt multe metode prin care se poate calcule (deoarece pot fi blocuri cu 16 usi cu 20 sau cu mai multe sau mai putine usi si nu toate o sa raspunda la usa etc.), dar daca fiecare bloc are 20 de usi si la fiecare usa va da cate un leu, atunci o sa fie 2 lei *20 usi *20 blocuri = 800 de lei impreuna (400 tu, 400 sora ta), deci c-am pe aici ar trebui sa fie suma, daca s-ar intampla sa-ti raspunda fiecare usa
O zi buna!
Daca ar deschide toti la usa si v-ar da 1 leu ati face cam 200 lei la fiecare, dar nu cred ca deschid toti asa ca cam 100 lei la fiecare. Funda!
1 leu dai la un tigan cersetor nu la un colindator. eu daca as merge cu colindul as scuipa pe leul acela si l'as returna. nu primiti colindatori daca le dati 1 leu
Ma amuza matematica ta, ai calculat 2 lei *20 blocuri, presupun. Deci la tine ar insemna ca la fiecare bloc ar castiga cate 2 lei.
Nu cred ca ar raspunde totii... dar in jur de 100-200 lei vei face, sau chiar jum daca dau 1 leu. Funda?
anonim_4396 întreabă: